Motörhead perustettiin vuonna 1975 ja sillä on ollut valtava vaikutus koko rock- ja metallimusiikin kehittymiseen. Brittibändi yhdistää musiikissaan vaikutteita punkista, hard rockista, rock 'n' rollista, blues rockista ja heavy metallista.

Vuosien 1979 ja 1982 välisenä aikana julkaistut albumit Overkill, Bomber ja Ace Of Spades ovat kaikki todellisia klassikoita! Monissa Motörhead-biiseissä teemana on sota ja tämä johtuu Motörhead-laulajan, Ian Fraser "Lemmy" Kilmister, kiinnostuksesta sotahistoriaan. Nykyisin bändiä pidetään punk-musiikin ja heavy metallin välisenä "linkkinä".

Lemmyn tyyli soittaa bassoa antaa bändin musiikille omaperäisen leiman. Rujo bassosoundi yhdistettynä kitaramaiseen soitantoon luo tunnistettavan Motörhead-soundin.

Yksi rock-historian ikonisimmasta hahmoista, Lemmy Kilmister, poistui keskuudestamme 28.12.2015 ja siirtyi saappaat jalassa nautiskelemaan Jack & Cokea pilven reunalle. Muu bändi ilmoitti saman tien, että Motörhead ei voi jatkaa toimintaansa ilman perustajajäsentään, mutta Motörheadin biisit ja Lemmyn legenda elävät kuitenkin ikuisesti: Thanks for the Rock'n Roll!

EMP ei olisi rockpostimyynti ellei meiltä löytyisi vaikuttavaa valikoimaa Motörhead-tuotteita. CD- ja DVD-levyjen lisäksi tarjolla on myös bändipaitoja ja muita bändituotteita.

Lue lisää
Sivu / 5