"Far Beyond Driven", "Vulgar Display Of Power", "Cowboys from Hell", siinä yhdeksän upeaa albumia julkaisseen teksasilaisbändin menestyneimmät levyt. Panteran aggressiivisessa ja äärimmäisen taidokkaassa soitannassa on mukana sopivasti myös melodisuutta ja jopa herkkyyttä. Ja livenä bändi oli täyttä dynamiittia! Harva bändi saavuttaa yhtä täydellisen lavan ja yleisön haltuunoton, ja onnistuu samalla tulkitsemaan vaativat biisit samalla intensiteetillä.

2000-luvun alussa Phil Anselmo jätti Panteran ja keskittyi Down- ja Superjoint Ritual -bändeihinsä. Dimebag Darrell ja Vinnie Paul perustivat Damageplan-yhtyeen ja valitettavasti Pantera ei enää koskaan esiintynyt yhdessä, sillä vuoden 2004 joulukuussa henkisesti häiriintynyt fani ampui Dimebagin lavalle kesken Damageplan-keikan.

Mahtavan uransa aikana Pantera kävi läpi muutoksen power metallista trash metalliin, ja on toiminut esikuvana lukuisille nuoremmille bändeille. Bändin merkitys metallimusiikille on ymmärretty täydessä mittakaavassaan vasta viime vuosina, mutta nykyisin on selvää, että Pantera on yksi musiikkihistorian hienoimmista bändeistä!

EMP:lle on kunnia-asia, että tuotevalikoimastamme löytyy CD- ja DVD-levyjen lisäksi myös Panteran fanituotteita, ja olemmekin äärimmäisen ylpeitä, että olemme saaneet tarjolle yhä enemmän Pantera-bändipaitoja ja muita hienoja tuotteita!

Tilaa Pantera-tuotteet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu 1 / 1