Paitoja, huppareita ja muita suloisia Pusheen-tuotteita

Söpöt kissat internetissä, niitähän riittää. Harvalla kissalla on kuitenkaan lukemattomia nettisarjakuvia, internet-meemejä ja lähes 10 miljoonaa Facebook-seuraajaa. Suloinen, hulvaton ja "hieman" laiskahko Pusheen on valloittanut internetiä jo vuodesta 2010 lähtien. Vakavahenkisen Grumpy Catin tavoin, on siitä kasvanut sosiaalisen median luoma supertähti. Jos joku sattuu vielä ihmettelemään, mikä harmaa, pyöreähkö ja hauskan näköinen kissa näkyy toistuvasti Facebook-seinillä ja kommenteissa, se on todennäköisesti Pusheen!

Andrew Duffin ja Claire Bentonin kehittämänä sarjakuvatyylinen Pusheen-kissa muistuttaa asenteeltaan Karvista - ruoka maistuu ja laiskottelu kelpaa. Kissa itse asiassa perustuu Claire Bentonin vanhempien kissaan, joka teki ensiesiintymisensä "Everyday Cute" -verkkosivulla.

Pusheen - arkipäiväisten ongelmien ratkaisija

Pusheen tarjoaa omalla persoonallisella tavallaan hauskoja ratkaisuja jokapäiväisiin ongelmiin - ei välttämättä kuitenkaan sitä todennäköisintä ratkaisua. Pusheen-kissa on myös erityisen tunnettu siitä, että se parodioi lyhyissä sarjakuvastripeissä tai gif-animaatioissa muita ajankohtaisia hahmoja, omalla persoonallisella tavallaan. "Uhriksi" ovat joutuneet niin suositut pelihahmot kuten Pokémonit kuin elokuvien sankarit ja sankarittaret.

Jos et ole saanut tarpeeksesi tästä yksisarvisella.

Lue lisää
Sivu 1 / 1