The Big Bang Theory / Rillit Huurussa -tuotteet - t-paidat, hupparit, mukit ja figuurit

These are the nerds you are looking for!

The Big Bang Theory (suom. Rillit huurussa) on lukuisia TV-komedioita ideoineen Chuck Lorren (mm. Miehen puolikkaat, Dharma & Greg ja Roseanne) luoma huippusuosittu tilannekomedia, joka kertoo 2000-luvun tuoreista supersankareista - nörteistä.

Sarjan keskiössä ovat fyysikkoystävykset Leonard (Johnny Galecki) sekä Sheldon Cooper, siis TOHTORI Sheldon Cooper (Jim Parsons), jonka omalaatuisuus ja erikoiset lausahdukset ovat tehneet hänestä jo kulttihahmon. Sheldon ja Leonard ovat kvanttimekaniikan ja Star Trekistä tutun klingonin kielen eksperttejä, mutta harvinaisen kömpelöitä mitä tulee kanssakäymiseen vastakkaisen sukupuolen kanssa. Kun naapuriin muuttaa viehättävä Penny (Kaley Cuoco), oppivat nämä kaverukset yhtä jos toistakin naisista ja ihmissuhteista.

Omaperäiseen ydinporukkaan kuuluvat myös Howard Wolowitz (Simon Helberg) sekä Rajesh Koothrappali  (Kunal Nayvar), jotka ainakin oman käsityksenä mukaan ovat syntyneet naistenmieheksi. Kun nämä neljä sankaria ja "nörttilauman kuningatar" Penny pääsevät irti, kommelluksilta ja naurulta ei voi välttyä.

Mikäli laulu pehmeästä kissanpennusta helpottaa sairaana oloasi ja tai tykkäät jaella sarkastisia Bazinga!-huutoja Sheldon Cooperin tyyliin, ovat nämä tuotteet juuri sinua varten. Tutustu vaihtelevaan The Big Bang Theory / Rillit huurussa -valikoimaamme ja tee tilaus - EMP.fi-verkkokaupasta!

Pssst! Oletteko muuten miettineet, mitkä ovat Sheldon Cooperin suosikki-supersankareita? - No tietenkin salamannopea The Flash ja kaikkien supersankareiden isä, Batman.

Lue lisää
Sivu 1 / 1