Rise Against -tuotteet

Rise Against on oiva esimerkki siitä että musiikin ja politiikan voi yhdistää. Bändin poliittiset kannanotot erin'isiin aiheisiin biisien muodossa ovat olleet loistava keino vaikuttaa. Olipa kyse sitten luonnonsuojelusta tai ihmisoikeuksista, bändillä löytyy biisi aiheeseen. Ensimmäiset levyt "The Unraveling" ja "Revolutions per Minute" julkaistiin Fat Wreck Chrods -levy-yhtiön toimesta. Vuoden 2004 "Siren Song of the Counter Culture" -albumin myötä bändi siirtyi Geffen Recordsille. Kaikkia punk-yhtyeen faneja siirtyminen suuren, monikansallisen Universal Music Groupin alamerkin listoille ei miellyttänyt, mutta Rise Against oli päätöksensä tehnyt ja myös seuraavat kaksi levyä, "The Sufferer & the Witness" ja "Appeal to Reason" julkaistiin samalla merkillä.!

Bändin kantaaottavasta tyylistä kertoo myös se, että viimeksi mainitun levyn kannet tehtiin kierrätyspaperista ja tekstit sekä kuvat painettiin kasvipohjaisilla väreillä. Vuonna 2011 julkaistulla "Endgame"-albumilla bändi jatkaa mielipiteisiin vaikuttamista, mm. koulukiusaamisesta kertovalla "Make It Stop (September's Children)" -kappaleella.  

 Rise Againstin fanituotteet ovat todella kysyttyjä ja tarjoammekin asiakkaillemme paljon vaihtoehtoja. Tutustu ja hanki omasi!

Tilaa Rise Against -tuotteet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu 1 / 1