Seesamtie-tuotteet

Seesamtie (engl. Sesame Street) on jo vuonna 1969 alkanut lasten televisiosarja, joka on pokannut enemmän Emmy-palkintoja kuin mikään muu TV-ohjelma. Mielikuvituksellisen sarjan parissa perheen pienimmät (tai miksipä ei myös hieman varttuneemmat katsojat) viihtyvät, mutta myös oppivat lukuisin eri tavoin!

Pääosan sarjassa vievät Jim Hensonin ideoimat värikkäät ja iloiset Muppet-hahmot. Kaikenkarvaiseen, vastustamattoman hauskaan Muppet-joukkoon kuuluvat mm. itsestään kolmannessa persoonassa puhuva Elmo, pohjattoman ruokahalun omaava Keksimonsteri ("Om nom nom nom!") ja monitaitoinen, mutta väärinkäsityksille herkkä Tipu Tilava (engl. Big Bird). Nämä lasten suosikkihahmot opettavat hauskojen leikkien ja lorujen avulla, laulujen ja tanssien välityksellä pieniä nappisilmiä esimerkiksi laskemaan ja lukemaan. Kuka sanoi, ettei oppiminen voisi olla hauskaa?

Seesamtie-hahmot ovat valloittaneet myös meidän valikoimamme. Hauskat paidat, topit, mukit ja yöasut löydät netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu 1 / 1