Star Trek -tuotteet - paidat, mukit ja paljon muuta!

"Space... The Final Frontier."

Ajattomista sitaateista muistettava ("Live long and prosper", "Beam me up, Scotty"...), kulttisuosioon noussut Star Trek on yksi tieteisfiktion tunnetuimpia ja suosituimpia brändejä. Kaikki alkoi jo 1960-luvun lopulla flopiksi luullusta TV-sarjasta, joka loi kokonaan uusia, yleisessä käytössä olevia fiktiivisiä käsitteitä ja teki sarjan hahmoista scifi-genren kuolemattomia ikoneja. USS Enterprisen miehistöstä tunnetuimpia lienevät kapteeni Kirk (legendaarinen William Shatner), Mr. Spock (Leonard Nimoy) ja Hikaru Sulu (George Takei).

Lytätystä TV-sarjasta kasvoi kuitenkin media-franchise, joka on poikinut lukemattomia sarjoja, animaatioita ja elokuvia. Star Trekin suosiosta kertoo paljon, että sitä pidetään edelleen Star Warsin ohella merkittävimpinä science fiction -franchisena. Scifiharrastajien keskuudessa vääntö paremmuudesta jatkuu, mutta mikäli kysyisimme asiaa yhdeltä nykyviihteen tunnetuimmista asiantuntijoista eli Sheldon Cooperilta (The Big Bang Theory), luuttuaisi kapteeni Kirk ja Mr. Spock lattiaa Luke Skywalkerilla ja Obi-Wan Kenobilla.

Jos haluat "elää kauan ja kukoistaa" ja tunnustat itsesi todelliseksi trekkieksi, tilaa Star Trek -tuotteet netistä - EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu 1 / 1