The Flash -tuotteet EMP.fi-verkkokaupasta - paidat, julisteet, figuurit ja paljon muuta!

Lempinimellä "Salama" tunnetaan todistetusti maailman nopein mies, Usain Bolt, mutta hänkin vaikuttaisi tämän punaisiin pukeutuvan pikakiitäjän rinnalla hitaalta etanalta. The Flash (suomennettuna Salama) on DC Comicsin sarjakuvasankari, joka teki ensiesiintymisessä sarjakuvalehden sivuilla jo 1940. Tähän päivään mennessä neljä eri ihmishahmoa on ylläpitänyt sankarin perintöä.

Maailman nopeimmaksi supersankariksi tituleerattu, supernopea ja fysiikan lakeja reflekseillään uhmaava The Flash on osa supersankariryhmittymä Oikeuden Puolustajia (Justice League), jota voidaan pitää vastineena kilpailevan Marvel-kustantamon Kostajille (Avengers), sankarijoukolle johon mm. Captain America, Hulk ja Iron Man kuuluvat. Oikeuden Puolustajien rosteriin kuuluvat Salaman lisäksi myös mm. DC Comicsin tunnetuimmat supersankarit - Batman ja Teräsmies.

Salamalogostaan ja punaisesta puvustaan tunnistettava vauhtiveikko on ollut jo vahvasti esillä The Big Bang Theory TV-sarjassa (yksi Sheldon Cooperin lempisupersankareista), joten on luonnollista että sankari on jo saanut oman nykyaikaan sijoittuvan TV-sarjansa. Ja kuten niin monet sarjakuvasankarit ennen häntä, myös The Flash tullaan näkemään piakkoin elokuvateattereissa.

Ota tyylikkäät The Flash-fanituotteet haltuun nopeasti ja tilaa ne netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Supersankareiden fanituotteet löydät osoitteesta www.emp.fi!

Lue lisää
Sivu 1 / 1