Twenty One Pilots -tuotteet - levyt, paidat, topit ja hupparit EMP:ltä!

Hip hoppia? Rockia? Poppia? Elektroa?

Sitä on Columbuksesta, Ohiosta kotoisin oleva musiikkiduo Twenty One Pilots, ja paljon muuta. Kahden amerikkalaisen "runoilijasielun", laulaja-pianisti-biisintekijä Tyler Josephin ja rumpali Josh Dunnin, luotsaama bändi perustettiin vuonna 2009 ja bändi lyönyt isosti läpi muutaman vuoden sisällä - tuntemattomuudesta loppuunmyytyihin areenoihin. Yhtyeen musiikkia on vaikea määritellä minkään tarkan kategorian alle, mutta joissain yhteyksissä heidän tyylistä käytetään nimitystä "skitsofreninen pop"(Schizophrenic pop). Twenty One Pilots on ottanut vaikutteita useista musiikin alalajeista ja bändin soundi kuulostaa jollain tavalla tutulta, mutta kuitenkin täysin uniikilta - välillä vaikuttaisi siltä kuin Eminem, Bloodhound Gang ja Imagine Dragons olisivat bilettämässä yhdessä studiossa.

Vauhdilla parrasvaloihin ja hittialbumi Blurryface!

Tiukasta live-esiintymisestään tunnettu Twenty One Pilots julkaisi ensimmäiset levynsä omakustanteena: Twenty One Pilots (2009) ja Regional at Best (2011). Suurempaan suosioon bändi loikkasi varsinaiselle debyyttialbumillaan Vessel (2013) ja pankin lopullisesti räjäytti vuoden 2015 albumi Blurryface, sekä erityisesti levyn tarttuva singlebiisi "Stressed Out". Palkitty bändi nähdään ensimmäistä kertaa myös Suomessa lokakuun lopulla 2016 osana Blurryface-maailmankiertuetta - jonka kaikki 48 Pohjois-Amerikan keikkaa ovat muuten loppuunmyytyjä!

Twenty One Pilotsin tulevaisuus näyttää valoisalta ja bändin tuore kappale "Heathens" kuullaan myös yhdessä vuoden 2016 odotetuimmista elokuvista - sarjakuvapahisten tähdittämässä Suicide Squad-leffassa.

Mutta mitäpä olisi fanien rakastama bändi ilman huikeita fanituotteita?

Tilaa Twenty One Pilots -tuotteet - paidat, hupparit ja levyt - EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu 1 / 1