Elvis Presley ja heavy metal? Tanskalainen metallibändi Volbeat todistaa, että tämä villi yhdistelmä toimii loistavasti. Michael Poulsenin ja kumppaneiden vuonna 2001 Kööpenhaminassa perustaman bändin musiikkia kutsutaan usein Elvismetalliksi, jossa yhdistyvät metalli, rock 'n' roll, punk ja blues.

Volbeatin musiikkia inspiroivat tietenkin rock'n'roll-legendat Elvis Presley ja Johnny Cash, mutta myös 60-luvun rock laajemmin, metallimusiikin kärkinimet kuten Metallica ja punk rock-yhtyeet à la Social Distortion . Volbeat ei pelkää kokeilla musiikissaan erikoisempiakaan juttuja, mistä on hyvänä esimerkkinä mm. The Strength / The Sound / The Songs ja Rock The Rebel / Metal The Devil -albumeilla soivat banjot, ukulelet ja jouset.  

Volbeat-kappaleissa käsitellään usein omaelämäkerrallisia aiheita sekä rakkaustarinoita. Erikoispiirteenä ovat useille albumeille ulottuvat juonenkäänteet, kuten esimerkiksi tarina narkomaanista nimeltä Danny sekä hänen kumppanistaan Lucysta. Heidät esitellään The Strength / The Sound / The Songs -abumilla, kun Lucy karkaa kotoa, ja tarina saa jatkoa  Rock The Rebel / Metal The Devil ja myöhemmin Guitar Gangsters & Cadillac Blood -albumeilla.

EMP on koonnut valtavan valikoiman Volbeat-tuotteita JUURI SINULLE. Saatavilla on bändipaitoja, seinälippuja, shortseja - kaikkea mitä toivoa saattaa! Ja tietenkin löydät meiltä myös Volbeat CD:t ja DVD:t.

Tilaa Volbeat-tuotteet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu / 2