Paidat, hupparit, levyt, DVD:t ja muut Wacken-tuotteet EMP:ltä!

80000 jalkaparia tömisyttämässä tannerta keskellä "ei-mitään", hikisen tiivistä tunnelmointia ja laadukasta metallimusiikkia kolmen päivän ajan. Kuulostaa vastustamattomalta, eikö totta?

Maailman suurin metallifestivaali Wacken Open Air (W:O:A) tuo vuosittain yhteen massiivisen joukon samanhenkisiä metallipäitä eri puolilta maailmaa. Saksan pohjoisosassa, pienessä Wackenin kylässä perustettu festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1990 vain muutaman tuntemattoman saksalaisbändin voimin, mutta tätä nykyä tarjolla on runsaasti raskasta musiikkia monenlaiseen makuun: death metallia, black metallia, thrash metallia, folk-metallia, power metallia, metalcorea, nu metallia ja hard rockia - ja kaikkea siltä väliltä! Vuonna 2012 Wackenin seitsemällä lavalla esiintyi yhteensä jopa 137 bändiä.

Vuosien saatossa festari on marssittanut lavalle ainakin satoja, jopa tuhansia bändejä ja käsittämättömän kova artistikattaus jättää vuosi toisensa jälkeen yleisön kinuamaan lisää. Vuoden 2013 Wacken Open Air toi lavalle mm. Rammsteinin, Nightwishin, Deep Purplen ja Sabatonin kaltaisia isoja nimiä. Tuorein, vuoden 2014 kattaus ei sekään ole mistään vaatimattomammasta päästä - joukkoon kuuluvat mm. Amon Amarth, Arch Enemy, Children of Bodom, Five Finger Death Punch, Megadeth ja Red Hot Chili Peppers.

Hevi on paskimmillaankin parasta, ja livenä vielä parempaa! Wacken Open Air -tuotteet löydät kuitenkin lähempää kuin uskotkaan, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää