West Coast Choppers -tuotteet

West Coast Choppers tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi Discovery Channelin vuoden 2001 Motorcycle Mania -sarjasta, joka keskittyi moottoripyörien rakentamisen ja kustomoinnin ympärille. Vaikka West Coast Choppers tunnetaankin ehkä parhaiten kustomoiduista moottoripyöristään, brändin rautaristi-logolla varustettuja tuotteita myytiin kuitenkin jo kauan ennen kuin ensimmäistäkään kustomoitua pyörää oli myyty.

Elämäntapamotoristi ja persoona West Coast Choppersin menestyksen takana, Jesse James, oli vielä kuluttamassa viimeisiä vuosiaan high schoolin -penkillä 1990-luvun alussa, kun ensimmäiset vaatteet olivat jo markkinoilla. Paljolti kyseisen miehen markkinointitaitoja ja karismaattista imagoa on kiittäminen siitä, että brändi on noussut suuren yleisön suosikiksi.

Biker-elämäntapaa huokuvalle, tyylikkäälle vaatetarjonnalle riittää edelleen kysyntää. Mies WCC-brändin takaa on näkyvästi esillä EMP:n valikoimassa myös omalla nimellään, laadukasta työvaatetusta tarjoavan Jesse James -malliston muodossa.

Pistä päällesi tilanteeseen sopivaa vaatetusta ja hyppää Harley Davidsonin selkään. Tilaa West Coast Choppers -tuotteet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää