Paidat, takit, korut ja muut upeat Wonder Woman -fanituotteet EMP:ltä!

Puolijumala, joka on vahvempi kuin Hercules ja vaarallisempi kuin Xena - Wonder Woman - Ihmenainen. Sarjakuvasankaritar aivan ensimmäisten supersankareiden aallosta, jonka ansioluettelo hakee vertaistaan: ensimmäinen, todellinen naispuolinen supersankari, Oikeuden puolustajien perustajajäsen ja yksi DC Comicsin "suuresta kolmesta" - kaksi muuta ovat, ei vähempää tai enempää, kuin Batman ja Teräsmies.

Wonder Woman näyttää kaapin paikan!

1940-luvulla sarjakuvauniversumi pursusi miespuolisia supersankareita. Psykologi, feministi ja vannoutunut sarjakuvafani William M. Marston halusi tuoda genreen mukaan myös naisellisuutta - vahvan naissankarin, joka olisi voimiltaan yhtä vakuuttava kuin Teräsmies - näin syntyi Wonder Woman. Todellisuudessa sankaritar on amatsonikuningatar Diana Themysciran saarelta, jolle jumalat ovat antaneet lukuisia yliluonnollisia voimia - mm. kauneuden, viisauden, supervoimat, nopeuden ja kyvyn kommunikoida eläinten kanssa. Valehenkilöllisyyden turvin, nimellä Diana Prince, hän jätti kotisaarensa tuodakseen rauhaa ja taistellakseen epäoikeuksia vastaan.

Vaikka Wonder Woman on yksi varhaisimmista todellisista supersankareista, hahmo teki elokuvadebyyttinsä vasta reilut 70 vuotta syntymisensä jälkeen vuoden 2016 Batman v Superman: Dawn of Justice -elokuvassa. Ihmenaisen omaa nimeä kantava elokuva saa ensi-iltansa 2017, ja amatsonikuningatar nähdään lisäksi ainakin vielä kahdessa Justice League -elokuvassa. Hahmon tuo eloon kaikissa näissä elokuvissa israelilaistaustainen Gal Gadot.

EMP:n valikoima pursuaa vahvaa naisenergiaa, siitä ovat hyvinä esimerkkeinä naispahiksista sekopäisin, Harley Quinn (Harlekiini), sekä itseoikeutetusti amatsonikuningatar Wonder Woman - Ihmenainen.

Tilaa Wonder Woman -fanituotteet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu / 2