WWE-tuotteet - paidat, hupparit ja figuurit myy EMP:n WWE shop

Showpainin ystäville kolme kirjainta ovat tuttuakin tutumpia - WWE eli World Wrestling Entertainment. Jo 1963 itsenäisesti toimintansa aloittanut (tuolloin nimellä World Wide Wrestling Federation) on yhdysvaltainen showpainiorganisaatio, joka on tuonut suurille areenoille viihdyttäjiä vailla vertaa. Hulk Hogan, The Rock, John Cena, Kane, Undertaker, Steve "Stone Cold" Austin ja Triple-H - legendoja omassa lajissaan, mutta tuttuja nimiä myös esim. elokuvien ja pelien maailmasta.

Painijoiden viimeisen päälle suunnitellut imagot, hurjaa urheilullisuutta vaativat show't, omaperäiset signature-liikkeet ja hervottomat, paikoin ylivedetyt eleet tekevät WWE:n tuottamista, Smackdown!- ja WWE Raw'n kaltaisista showpainiohjelmista urheiluviihdettä parhaimmillaan. Lajin parhaat ja pahimmat kohtaavat myös vuosittain massiivisissa showpainitapahtumissa kuten WrestleMania, SummerSlam, Survivor Series ja Royal Rumble.

Show'hun kuuluu oleellisena osana "saippuoopperamaiset" juonenkäänteet joilla saadaan lisäjännitettä ottelijoiden välille, ja jotkut jopa väittävät, että muskelimiesten yhteenotot olisivat etukäteen suunniteltuja ja näyteltyjä. Se ei kuitenkaan tarkoita etteikö touhu olisi todellista urheilua - Antero Mertarannan sanoin "vaikka tekee kipeää niin ei haittaa - tämä on ihanaa!".

WWE Shop: Mikäli osaat arvostaa suuria elkeitä ja hienoa show-meininkiä, osannet myös arvostaa valikoimastamme löytyviä WWE-tuotteita - paitoja, huppareita ja hulvattomia Funko Pop! -figuureita. Tutustu valikoimaan ja tee tilaus - EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu 1 / 1