Aidot ja alkuperäiset Zippo-bensasytyttimet EMP.fi-verkkokaupasta!

Zippo Manufacturing Company aloitti 1932 valmistamaan tupakansytyttimiä, jotka toimivat nykyään synonyymina laadulle ja kestävyydelle. Reilun 80-vuotisen historian aikana on maailman tunnetuimman ja ostetuimman sytyttimen tunnistettava perusrakenne pysynyt lähes muuttumattomana, mutta sytyttimiä on aina ollut saatavilla lukuisissa eri väreissä ja designeissa, monesti kyseisen ajanjakson trendejä osuvasti kuvastaen. Yhdysvalloissa valmistettuja Zippoja myydään vuosittain jopa 10-12 miljoonaa kappaletta. Vuonna 2010 Zippo pääsi TIME-lehden tekemän kautta aikojen 100 merkittävimmän esineen listalle (100 greatest and most influential gadgets from 1923 to the present).

Tyylikkäät Zippo-sytkärit EMP:n valikoimassa

Kun kaipaat tulta, Zippo-sytkäri on tyylikäs valinta. Tunnistettavat sytkärit ovat myös elokuvista tuttuja - tilanteissa kuten John McClane ryömimässä ilmastointihormeja pitkin ja kiroilemassa lomareissuaan Die Hardissa tai Mr. Blonden hengaillessa coolisti ja yrittäessä selvittää ryöstöporukan petturia Tarantinon Reservoir Dogsissa. Zippo-sytyttimiä on saatavilla EMP:n valikoimassa mm. tunnettujen bändien (esim. Slipknot) ja suosittujen sarjojen, kuten Sons of Anarchyn fanituotteiden muodossa.

Kestävät Zippo-sytyttimet elinikäisellä takuulla!

Zippo-tupakansytyttimet ovat kokonaan metallia ja osat saa tarvittaessa vaihdettua uusiin. Niiden toimintavarmuus on täysin omaa luokkaansa - Zipot toimivat nikottelematta myös tuulessa tai pakkasessa, tämän totesivat jo liittoutuneiden joukot 2.maailmansodan aikana. Zippo on jopa pelastanut henkiä - ainakin parissa tapauksessa taskussa ollut Zippo on pysäyttänyt luodin - se kertoo tarpeeksi kestävyydestä. 1960-luvulla lehdissä kerrottiin myös tarinaa kalastajasta joka nappasi New Yorkin järvestä yli 8-kiloisen hauen, jonka vatsalaukusta löytyi yllättäen Zippo-sytkäri. Zipon laadusta kertoo kaiken oleellisen se, että kyseinen sytkäri toimi vielä moitteettomasti, ensimmäisellä yrityksellä.

Valmistaja on niin varma tuotteidensa laadusta, että jokaisella Zippo-sytyttimellä on elinikäinen takuu - mikäli sytyttimessä ilmenee vikaa, korjaa Zippo tuotteen veloituksetta. Tyylikkäät Zipot ovat suosittuja keräilykohteita ja sopivat loistavasti myös lahjaksi.

Tilaa aidot ja alkuperäiset Zippo-sytyttimet ja sytytintarvikkeet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää