Toimitusehdot - EMP

Maksutavat

Käytössäsi ovat seuraavat maksutavat:

1) Klarna Lasku (14 vrk maksuaikaa - ehdot)


Käytössä verkkokaupassa täysi-ikäisille asiakkaille!

Laskulla maksat helposti ja turvallisesti, vastaanotettuasi ensin tilaamasi tuotteet. Maksuaikaa on 14 päivää. Maksumuistutuksesta veloitetaan voimassa olevan lainsäädännön mukainen muistutusmaksu, alkaen 5 € sekä viivästyskorko 7,5 %. Tilauksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään tilaamisen yhteydessä henkilötunnuksesi sekä puhelinnumerosi, ja luottotietosi tarkastetaan luoton myöntäjän toimesta. Asiakastilillesi tallentamasi laskutusosoitteen JA valitun toimitusosoitteen täytyy täsmätä väestörekisterissä olevaan osoitteeseesi! Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen lähetettyäsi. Postikulujen lisäksi veloitamme EUR 3,50 laskutuslisämaksun.

Noudettuasi tilauksen lähetämme sinulle laskun sekä kirjeellä että sähköpostitse.

Lisätietoja laskulla maksamisesta löydät osoitteesta http://klarna.com/.

Klarna Laskuihin liittyvissä kysymyksissä pyydämme kääntymään Klarnan asiakaspalvelun puoleen. Yhteystiedot löydät täältä.


2) Klarna Tili (osamaksu - ehdot)


Maksa tilauksesi erissä alkaen 9 € / kk. Käytössä verkkokaupassa täysi-ikäisille asiakkaille!

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

Tilauksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään tilaamisen yhteydessä henkilötunnuksesi sekä puhelinnumerosi, ja luottotietosi tarkastetaan luoton myöntäjän toimesta. Asiakastilillemme tallentamasi laskutusosoitteen JA valitun toimitusosoiteen täytyy täsmätä väestörekisterissä olevaan osoitteeseesi! Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen lähetettyäsi.

Klarna veloittaa Klarna Tilin käyttämisestä tilinhoitomaksun, joka on 3,95 € / kk tilauksen arvosta riippumatta. Lisäksi Klarna veloittaa tilin käyttämisestä vuosikoron. Tarkasta voimassa oleva Klarna Tilin vuosikorko Klarna Tilin ehdoista.

Me emme veloita mitään Klarna Tili -maksutavasta mitään lisäkuluja.

Klarna Tilin laskuihin liittyvissä kysymyksissä pyydämme kääntymään Klarnan asiakaspalvelun puoleen. Yhteystiedot löydät täältä.

3) Verkkopankki (verkkomaksupainikkeilla maksaminen)


Verkkomaksupainikkeemme hoitaa Paytrail Oyj (http://www.paytrail.com).

Mikäli haluat maksaa tilauksesi verkkomaksupainikkeiden kautta omaa verkkopankkiasi käyttäen, valitse kyseinen maksutapa verkkokaupastamme ja jatka eteenpäin. Sinut siirretään tilauksen päätteeksi automaattisesti Paytrail Oyj:n sivustolle, josta voit valita oman verkkopankkisi ja suorittaa maksun käyttäen verkkopankkitunnuksiasi. Maksaminen on täysin turvallista, sillä kaikki tiedot on suojattu. Postikulujen lisäksi emme veloita mitään lisäkuluja.

4) Postiennakko


Postiennakkotilauksen maksat noutaessasi paketin omasta postistasi. Postikulujen lisäksi veloitamme EUR 3,50 postiennakkomaksun.

5) Tilisiirto (pankkitilille maksaminen)


Mikäli päätät maksaa tilauksesi suoraan tilillemme, saat maksuun tarvittavat tiedot sekä maksuohjeet sähköpostiisi lähetettävässä tilausvahvistusviestissä. Käsittelemme ja postitamme tilauksesi heti kun maksusi kirjautuu järjestelmäämme. Mikäli maksat vahingossa liikaa, palautamme rahat sinulle takaisin. Postikulujen lisäksi emme veloita mitään lisäkuluja.

Tärkeää:
-Maksun täytyy saapua tilillemme 10 päivän sisällä tilauksen tekemisestä, tai tuotteet vapautetaan varauksesta jälleen myyntiin turhien varausten välttämiseksi.
- Mikäli tilauksellasi on kiire, suosittelemme valitsemaan toisen maksutavan, sillä tilisiirrolla maksun kirjautumisessa järjestelmäämme kestää pankista riippuen 1-3 arkipäivää.
-Älä lähetä meille sekkejä!!!
-Muista käyttää maksaessasi tilausvahvistusviestissä kerrottua viitenumeroa!!!

6) Luottokortti (VISA, EURO/MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS)


Mikäli päätät maksaa tilauksesi luottokortilla, valitse kyseinen maksutapa verkkokaupastamme ja jatka eteenpäin. Sinut siirretään tilauksen päätteeksi automaattisesti luottokorttipalveluun, jossa voit suorittaa maksun. Maksaminen on täysin turvallista, sillä kaikki tiedot on suojattu SSL-turvallisuusprotokollan mukaisesti. Postikulujen lisäksi emme veloita mitään lisäkuluja. Veloitamme maksun luottotililtäsi vasta kun tilauksesi on valmiina postitettavaksi.

7) PayPal


Käytössä ainoastaan verkkokaupassa!

Mikäli päätät maksaa tilauksesi PayPal-tililtäsi, valitse kyseinen maksutapa verkkokaupastamme ja jatka eteenpäin. Sinut siirretään tilauksen päätteeksi automaattisesti PayPal-palveluun, jossa voit suorittaa maksun omalta PayPal-tililtäsi. Postikulujen lisäksi emme veloita mitään lisäkuluja.

 

Kaikki tuotteiden hinnat sekä verkkokaupassamme että kuvastossamme ovat euroina ja sisältävät arvonlisäveron (24 %, paitsi kirjat ja lehdet 10 %). Tuotteiden hintojen lisäksi veloitamme postikulut sekä mahdollisen postiennakkomaksun tai laskutuslisämaksun.

 

Pidätämme oikeuden olla tarjoamatta kaikkia maksutapoja kaikille asiakkaillemme. Tällaisessa tilanteessa asiakas voi tehdä tilauksen käyttäen saatavilla olevia maksutapoja.

Kaikki sisältö © EMP.fi 1998-2017

Ainoastaan EMP.fi ja sen yhteistyökumppanit ovat oikeutettuja jäljentämään, käyttämään, julkaisemaan ja jakelemaan tämän verkkosivun materiaalia. Materiaalin käyttö ilman lupaa on kielletty. EMP.fi ja sen yhteistyökumppanit valvovat immateriaalioikeuksiaan lain mukaisesti.

Lataa ehdot PDF-tiedostona