Adidas-tuotteet - kengät, tennarit ja muu vaatetus EMP.fi-verkkokaupasta!

Varsinkin urheilujalkineistaan ja tennareista tunnettu Adidas on maailmanlaajuinen brändi, jonka tuotevalikoima tarjoaa käsittämättömän laajasti eri urheilulajeihin ja vapaa-ajan muotiin liittyvää vaatetusta. Olipa kyse sitten kengistä, t-paidoista, huppareista, takeista, hatuista tai hanskoista - tunnistettava Adidas-logo ja kolme raitaa näkyvät kaikkialla.

 

Sporttisen Adidas-merkin perusti jo 1940-luvun lopulla itsekin henkeen ja vereen urheilumies, Adolf "Adi" Dassler, jonka nimestä myös brändi juontaa juurensa. Apuna alkuaikoina hänellä oli oma veljensä Rudolf Dassler, joka tätä nykyään tunnetaan kilpailevan urheilumerkin Puman perustajana.

Ikään tai sukupuoleen katsomatta Adidakselta löytyy kaikki tarpeellinen juoksukengistä treenivaatteisiin. Lukuisten ammattiurheilijoiden ja tavallisten harrastajienkin suosiossa oleva huippumerkki tarjoaa ennen kaikkea laadukasta ja modernia urheiluvaatetusta, joka soveltuu niin juoksemisen, jalkapallon, tenniksen tai vaikkapa golfin kaltaisiin liikunnallisiin aktiviteetteihin.

Adidaksen logo on tuttu näky myös EMP:n valikoimassa. Mikäli kaipaat urheiluvaatetusta tai -kenkiä joihin voit luottaa vaativissakin tilanteissa, tilaa Adidas-tuotteet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu 1 / 1