Badly-tuotteet

Rock 'n roll -asennetta päästä varpaisiin!

Badly-tuotemerkin takana on muusikko ja taiteilija Holger Fichtner, joka loi rakkaasta harrastuksestaan itselleen täysipäiväisen ammatin. Musiikkialan moniosaaja soitti cover-bändissä ja hoiti samalla myös bändin markkinointipuolen - fanituotteiden myynnin, verkkosivujen ylläpidon ja julisteiden sekä mainosten levittämisen. Koska oli sanomattakin selvää, että Fichtner oli äärimmäisen luova, lahjakas ja käsittämättömän taitava tekemisissään, oli vain ajan kysymys, että siitä seuraisi jotain suurempaa.

Bändipaitojen suunnittelu johti lopulta oman vaatemerkin perustamiseen: Badly - Kick Ass Rock 'N Roll Fashioniin. Tuotemerkin tyylikkäät designit ovat luonnollisesti Fichtnerin itse ideoimia ja teemat keskittyvät paljolti tatuointien, pääkallojen, rockabillyn ja kuoleman ympärille, monesti yhdistäen näitä erittäin kiehtoviksi kokonaisuuksiksi.

Badlyn tuotteissa tulevat esille niiden luojan vaatimat tarkat kriteerit - tuotteet ovat laadukkaita, printit kekseliäitä ja ennen kaikkea, vaatteet istuvat päälle kuin valettu.

Tutustu vaikuttavaan Badlyn tuotekokoelmaan, josta löydät niin t-paitoja, toppeja kuin myös huppareita - vaihtoehtoja riittää niin naisille kuin miehellekin. Badlyn tuotteet voit hankkia itsellesi netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Tatuointien ja railakkaan elämäntyylin ystäville suosittelemme myös: 2K2BT - 2 Kool 2B True!

Lue lisää