Dickies-vaatemerkki on tarina amerikkalaisesta unelmasta, jonka taustalta löytyvät perusamerikkalaiset duunariarvot. Lähes vuosisata takaperin Yhdysvalloissa perustettu perheyritys on vuosien saatossa kasvanut tasaisesti mutta sitkeästi ja päämäärätietoisesti kansainväliseksi brändiksi ja maailman suurimmaksi työvaatteiden valmistajaksi. Tätä nykyä merkin tuotteita on saatavilla kaikista Yhdysvaltojen osavaltioista sekä ympäri Eurooppaa, Aasiaa ja Lähi-Itää.

Tilaa Dickies-vaatteet netistä

Dickies-vaatemerkin tuotteet tunnetaan ennen kaikkea tinkimättömästä laadustaan, kestävyydestään ja käyttömukavuudestaan. Vaikka merkki on profiloitunut työvaatteiden valmistajaksi, valikoima tarjoaa tyylikkäitä ja katu-uskottavia vaihtoehtoja niin työhön kuin arkeenkin. Dickies-tuotteet ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja monikäyttöisiä - tuotteet sopivat rentoon oleiluun kuin myös rankempaan menoon. Laajasta valikoimasta löydät farkkuja, kauluspaitoja, huppareita, takkeja, kenkiä, pipoja ja paljon, paljon muuta...

Tähän laatuun luottaa myös mm. Dave Grohl (Foo Fighters) jonka tyylitaju on tunnetusti pettämätön. Dickies-tuotteet voi jokainen tilata itselleen kätevästi netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu / 2