Rentoa, ajattoman tyylikästä katumuotia vaativaan makuun, trendikkäitä uutuuksia ja vailla vertaansa olevia klassikoita - Khujo!

Khujo-tuotteet - takit, paidat ja muu Khujo-vaatetus EMP:ltä!

Uusimpiin trendeihin pureutuva Khujo on saksalaisen Tobias Schroederin perustama vaatemerkki, jonka valikoima koostuu jäljittelemättömän tyylikkäistä, nuorekkaan trendikkäistä streetwear-tyylin laatuvaatteista. Merkki on alun perin tullut tunnetuksi laadukkaiden takkien valmistajana - varsinkin lämpimät ja käytännölliset parka-takit toimivat edelleen merkin vakuuttavana käyntikorttina - mutta valikoima on tätä nykyä laajentunut laajalti myös muuhun katumuotiin: paitoihin, toppeihin, neuleisiin ja housuihin.

Khujo-tuotteiden ainutlaatuisuus ilmenee aina kolmen tärkeän ominaisuuden kautta - laadukkaiden materiaalien, tyylikkäiden yksityiskohtien ja ajattoman, vintage-henkisen tyylin läpi. Yksityiskohtiin panostaminen näkyy erilaisten värien ja kuosien sävyttämässä tuotevalikoimassa taskujen, vetoketjujen, nappien, brodeerauksien ja kirjailujen mielikuvituksellisessa käytössä.

Mikäli arvostat vaatteissa hillityn tyylikästä ulkonäköä mutta haluat niistä kuitenkin löytyvän "sitä jotain", on sinun syytä tutustua Khujo-tuotemerkkiin. Upeasti viimeistellyt leikkaukset, tarkkaan mietityt yksityiskohdat ja tuotteiden mitä mainioin istuvuus tekevät näistä helposti vastustamattoman suosikin, jota haluaisit käyttää jokaisen vaatekappaleen kanssa.

Khujo-vaatemerkin "salaisena" periaatteena on ollut valmistaa juuri sellaisia vaatteita, kuin ne tulisivat vain heidän omaan käyttöönsä. Kieroa, eikö totta? Mikäli jaat saman maun Khujo-vaatemerkin takaa löytyvien nerokkaiden mielten kanssa, tutustu valikoimaan ja tee tilaus - EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää