Shine Original on tanskalainen streetwear-tuotemerkki, joka on omistautunut ennen kaikkea farkuille ja denimille! Tarkkaan valituista materiaaleista, väreistä ja valmistusmenetelmistä syntyy uniikkeja, suurella intohimolla luotuja farkkuja. Ajan patinaa, historiaa ja luonnetta keräävät denim-farkut muuntautuvat käytössä entistäkin tyylikkäämmiksi. Shine Originalin farkkujen taustalla hyvin yksinkertainen periaate: halu luoda tyylikkäimmät farkut koskaan!

Shine Original on kuitenkin paljon muutakin kuin vain farkkuja - vaatetusta laidasta laitaan ja asusteita. Vaihtuvat kokoelmat esittelevät toinen toistaan omaperäisempiä konsepteja, upeita t-paitoja, huppareita, takkeja ja pitkähihaisia paitoja. Maailman eri nurkista inspiraatiota kerätyt, rock ’n rollista, surffikulttuurista ja katumuodista jalostetut ideat korostavat yksilöllisyyttä ja vankkaa asennetta - ”tee mitä haluat ja pue ylläsi mitä haluat”, siinä on Shine Originalin omaksuma slogan.

Omaperäisyydestään ja tinkimättömästä laadustaan huolimatta tuotteet ovat myös edullisia, koska kaikilla pitäisi on oikeus pukeutua tyylikkäästi!

Luo itsellesi edustava look ja tilaa Shine Original -tuotteet netistä - EMP.fi-verkkokaupasta!

Tyylikkäitä farkkuja metsästävän on syytä myös tutustua myös EMP:n omien merkkien, Rock Rebel by EMP:n ja Black Premium by EMP:n housuvalikoimaan.

Lue lisää
Sivu 1 / 1