Yhdysvaltojen vihreimmät t-paidat!

The Mountain on pitkän linjan amerikkalainen t-paitavalmistaja, joka tunnetaan säväyttävien, usein eläinaiheisten paitadesignien lisäksi ympäristöystävällisistä periaatteistaan. Kestävän kehityksen nimeen vannova yritys käyttää paitojen valmistusprosessissa mahdollisimman ekologisia toimintatapoja, tippaakaan kuitenkaan tuotteidensa laadusta tinkimättä!

Valmistetut paidat ovat aina 100% kutistumatonta puuvillaa eli ne säilyttävät muotonsa ja kestävät käytössä pidemmänkin aikaa. Värjätyissä paidoissa painatus on niin laadukas, ettei se voi hajota tai murtua pesukoneessa, ja vesipohjainen painomuste antaa lisäksi paidoille mukavan pehmeän tunnun.

Paitojen painatukset ovat niin realistisen oloisia, että aivan kuin hahmot hyppäisivät paidasta läpi! Eläväisten printtien salaisuus piilee siinä, että käsinvärjätyt paidat ovat yleensä samanvärisiä kuin tarkasti mallennetut hahmojen päät, mikä luo paidoille hämmästyttävän 3D-tehosteen. Yksinkertaista, mutta toimivaa!

The Mountain tarjoaa hienon valikoiman eläinpaitoja laidasta laitaan - koiria, kissoja, lehmiä, karhuja, susia, pandoja tai apinoita - valinnanvaraa riittää!

Tilaa hauskat eläinpaidat netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää