Toxic Angel -tuotteet

Oletko Spiralin, Alchemy Englandin tai Markus Mayerin kaltaisten synkkäsävyisten merkkien ystävä? Mikäli vastaus on kyllä, myös nämä t-paidat ja hupparit ovat juuri sinua varten!

Toxic Angel -brändin takaa löytyy palkittu suomalainen huippupiirtäjä ja -kuvittaja, jonka kädenjälki on tullut tunnetuksi ennen kaikkea suomalaisten metallibändien, kuten Nightwishin, Sonata Arctican ja Tarotin levyjen kansista.

 

Musiikkiaiheisten luomusten ohella on syntynyt myös artistin omaa nimeä kantava synkkäsävyinen tuotevalikoima, joka on täynnä mystisyyttä ja salaperäisyyttä. Fantasiahenkisissä töissä esiintyy useasti vaikuttavan näköisiä hahmoja, kuten karuja viikinkejä tai uhkeita sankarittaria. Omien sanojensa mukaan tyyli on saanut inspiraatiota Luis Royon ja Boris Vallejon kaltaisilta fantasia-artisteilta - mutta jokainen luomus on kuitenkin kiistatta omanlaisensa Toxic Angel -taideteos.

Toxic Angelin taide on muotia sen omilla ehdoilla. Tilaa tyylikkäät Toxic Angel -tuotteet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu 1 / 1