Naisten vaatteet, kengät ja asusteet!

Suosituimmat naisten vaatemerkit

Naisten vaatteet netistä

Pukeutuminen ilmentää yhä enenevissä määrin omaa persoonaa. Vaatteilla halutaan näyttää ulkopuoliselle maailmalle, kuka on. Vaatteilla ja asuilla voidaan rakentaa erilaisia tarinoita ja korostaa erilaisia elämään kuuluvia rooleja: sama nainen voi olla päivällä ammattimainen jakkupukuun pukeutuva virkanainen, iltapäivällä rento äiti tennareissa lapsensa kanssa puistossa ja illalla bileiden upein leidi kimaltavassa minimekossa. Olit sitten urbaani seikkailijatar, rokkari, gootti, fiftari, nörttityttö tai tyylikameleontti, EMP:ltä löydät sopivat naisten vaatteet kulloiseenkin minääsi!


Naisten muoti - Asun osatekijät

 

Look muodostuu kantajansa persoonasta, siihen sopivista vaatteista ja tyylistä. Asu viimeistellään asusteilla: kengillä, laukuilla, koruilla ja tarvittaessa lisätään aurinkolasit, sateenvarjo, päähine tai käsineet. Yhdistelmiä on loputtomia erilaisia: jotkut tykkäävät mekoista, toiset jumpsuiteista tai rokkarin univormusta: mustista pillihousuista, bändipaidasta ja nahkatakista. Koska vaatteita voi yhdistellä miten vaan, sinäkin voit luoda oman uniikin tyylin helposti EMP:n avulla.


Olemme jaotelleet vaatteet monin eri perustein, ja voit valita mieleisesti. Haluatko etsiä uusia vaatteita helposti vaatekappaleen perusteella? Löydät eriteltynä naisten takit, paidat, housut, mekot, kengät ja asusteet. Näiden alavalikoista voit yhä edelleen valita esimerkiksi hupparit, vetoketjuhupparit, svetarit, neuletakit ja niin edelleen. Voit myös lajitella vaatteet tyylin mukaan: etsitkö klassisia perusvaatteita, rock-vaatetusta, goottituotteita, bändituotteita vai urbaania katumuotia? Voit etsiä vaatteita myös hinnan, asiakasarvioiden, värin ja brändin mukaan. Voit myös katsoa pelkästään ale-tuotteita tai yksityisoikeudella meiltä saatavilla olevia vaatteita, tai tarkastaa suosituimmat- eli TOP 100 myydyimmät -listamme.

 

Vaatteiden lisäksi saat meiltä sadoittain koruja, kuten laadukkaat lävistyskorut, sekä hiusvärit ja meikit helposti netistä. Etsi omasi laajasta valikoimastamme!

 

Aidot naisten fanituotteet

 

Bändipaidat ovat kuuluneet kiinteänä osana rock-tyyliin jo useamman vuosikymmenen, ja EMP:llä onkin tunnetusti todella laaja kokoelma upeita naisten bändipaitoja. Nyt fanituotteita saa kuitenkin lempibändien paitojen lisäksi lempitelevisiosarjoista, -leffoista, -peleistä ja -sarjakuvahahmoista! Nörttitytöille tarjoamme laajan valikoiman esimerkiksi Star Wars-, Super Mario- ja Batman-tuotteita.

 

Fanituote ei enää tarkoita vain huonosti istuvaa mustaa bändipaitaa, vaan valikoimamme sisältää istuvia toppeja, värikkäitä paitoja, erilaisia leikkauksia ja kaikenlaisia tuotteita. Fanittaa voi niin perinteisesti paidalla kuin modernisti alusvaatteilla, takeilla, jumpsuiteilla, laukuilla ja legginseilläkin. Fanituotteemme ovat aina aitoja, lisensioituja tuotteita. Etsi valikoimastamme oma lempibändisi tai -pelisi, ja tunnusta väriä EMP:n mahtavilla fanituotteilla.

 

Rennosta katutyylistä rock-uskottavuuteen

  

Klassiset perusvaatteet kuuluvat jokaisen naisen vaatekaappiin. Rennoista t-paidoista, hameista ja huppareista saat rakennettua pohjan mille tahansa tyylille. Rento look toimii myös itsessään, ja EMP tarjoaa vaatteita ja kenkiä katumuodin tyylikkäimmiltä huippubrändeiltä, kuten Urban Classics ja Converse. Etsi sinulle sopiva svetari, rennot canvas-housut ja tietenkin tennarit. Urbaanille seikkailijalle sopivat talvitakit, välikausitakit ja hupparit löydät myös meiltä.

 

Perusvaatteista on helppo siirtyä asteittain rock-tyyliin, sillä tarjoamme niin perusmallit kuin mielenkiintoisilla yksityiskohdilla koristellutkin versiot. Esimerkiksi biker-takkia saat meiltä niin klassisena naisten mallina kuin niitein, printein ja tyylikkäin kuoseinkin varusteltuna.

 

Rock-tyyli jakautuu moniin eri alalajeihin, ja EMP:ltä löydät kaikenlaisille rokkareille sopivat vaatteet. Jos pidät yksinkertaisesta rock-henkisestä tyylistä, valitse mustat farkut, nahkatakki ja maiharit, jos taas haluat näyttävämmän lookin, pue printtifarkut, takki tyylikkäällä painatuksella ja värikkäät maiharit. Tunnetuimpien rock-henkisten brändien lisäksi EMP:ltä löydät yksinoikeudella myytävät merkkimme Black Premium By EMP, Full Volume By EMP, Rock Rebel By EMP, R.E.D. By EMP ja Gothicana By EMP. Jokainen omista merkeistämme tarjoaa laajan malliston vaatteita alusvaatteista bikineihin ja kengistä takkeihin.

 

Naiselliset fiftari- ja goottityylit

  

Löydät meiltä upeat ja naiselliset mekot ja hameet fiftareille, gooteille ja muille naisille, jotka haluavat erottua valtavirrasta. Kellomekot ja kellohameet sopivat juhlavaatteiksi kaikille ja tietysti 50-lukua rakastavalle myös arkeen. Mekkojen lisäksi 50-luvun henkeä huokuvat, istuvat yläosat ja neuletakit sekä korkeavyötäröiset farkut sopivat fiftarityyliin pukeutuvalle. Kengiksi mekon kanssa voi pukea korkokengät, ballerinat tai vaikkapa rennosti tennarit.

   

Goottitytöille EMP:n valikoimat ovat todella laajat. Löydät meiltä tunnettujen goottibrändien lisäksi yksinoikeudella EMP:ltä saatavan Gothicana By EMP -merkin, joka tarjoaa goottivaatteita kengistä takkeihin - löydät kaiken, mitä pukeutumiseen tarvitsetkin.

 

Helmoja rakastavalle naiselle tarjontamme on aarreaitta: on kellomekkoja ja -hameita, kynähameita, minihameita, midi-mittaisia hameita, maksimekkoja, röyhelömekkoja, arkimekkoja, tunikoita... Valikoimamme tarjoaa laajan skaalan huippubrändien, kuten Innocent, naisellisia mekkoja ja hameita kaikkiin tilaisuuksiin ja tyyleihin. Etsit sitten arkimekkoa tai juhlamekkoa, löydät sen EMP:ltä.

   

EMP:ltä löydät niin naisten trendikkäät vaateuutuudet kuin rock-henkiset klassikotkin. Voit rakentaa koko asusi meidän laajan valikoimamme tuotteista - kengistä hiuksiin asti.