Kaikki tuntevat Converse-tennarit , joista suosituin malli on tietenkin Converse All Star (tunnetaan myös nimellä Chuck Taylor, joka on yhdysvaltalainen koripalloilija ja mainosti kenkiä 20-luvulla). Koripallokengiksi suunnitellut tennarit ovat yleistyneet arkikäyttöön ja moni muu merkki on kopioinut alkuperäisiä esikuviaan. Aitoutta on kuitenkin mahdoton kopioida - Converse on Converse!

 

Converse-tennarit ja rullalautailu

 

Kuten monet muutkin vaatemerkit myös Converse on nykyisin vahvasti mukana rullalautailussa. Conversen skeittitiimissä kilpailevat (tai ovat kilpailleet) mm. Kenny Anderson, Anthony Pappalard, Nick Trapasso ja Ethan Fowler. Myös lukuisat yhtyeet ja artistit, kuten Metallica, Nirvana, The Ramones, Green Day ja AC/DC, ovat tehneet yhteistyötä vaatemerkin kanssa. Monet yhteistyön hedelmistä ovat olleet myynnissä myös meillä EMP:llä.

 

 

Menestyksen myötä brändin tuotevalikoima on laajentunut tennareista myös muihin tuotteisiin, kuten T-paitoihin, laukkuihin ja huppareihin. Siitä huolimatta Conversen nimi yhdistetään edelleen nimenomaan sen vahvaan perintöön tennareiden valmistajana.

EMP tarjoaa edustavan valikoiman Converse-tuotteita ja saatavilla ovat tietenkin monenlaiset "Chuckit", muut tennarit sekä erilaiset naisten ja miesten paidat.

Tilaa Converse-tuotteet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu 1 / 1