Pelaaminen - Osta kaikki pelien tuotteet

Lisää pelien suosikkimerkkejä:

Tilaa video-, PC- ja mobiilipelien fanituotteet netistä!

Pelit, tuo mahtava maailma, johon paeta todellisuutta ja tehdä kaikista unelmista totta - Azeroth, Hyrule, Commonwealth… Mutta todellinen pelifriikki elää suosikkipeliensä tunnelmassa myös ”vapaa-ajalla” pukeutuen pelien fanituotteisiin ja täyttäen kodin figuureilla, julisteilla ja muilla pelien oheistuotteilla.

Tuotteita pelaajille

Pelien oheistuotevalikoimat ovat nykyisin jo samaa luokkaa, kuin elokuvien ja TV-sarjojen, ja tarjolla on vaikak ja mitä. Myös EMP:ltä löytyy laaja valikoima fanituotteita kuten keräilyfiguurit, mekot, paidat, lippikset, asusteet ja korut. Voit siis näyttää pelaamasi pelit myös kaikille kanssaihmisille ja antaa Linkin, Jacob Fryen tai Pikachun kulkea mukanasi minne ikinä menetkin!

Pelituotteet parhailta peleiltä

Pelejä on julkaistu (ja julkaistaan kaiken aikaa lisää) niin paljon, ettemme tietenkään voi pitää kaikkien pelien fanituotteita jatkuvasti valikoimassamme. Päivitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja verkkokaupastamme löytyvät kaikki ajankohtaiset ja kiinnostavimmat pelit niin videopelikonsoleilta, PC-peleiltä kuin myös mobiilialustalta - Playstation, Xbox One, Wii U, iPhone, Android… Ei siis ole tärkeää mitä pelejä pelaat, kunhan vain pelaat! Pelisi fanituotteet saat meiltä!

Pelinörtti on nykyajan cool!

Vielä muutama vuosi sitten törmäsi usein asenteeseen, että pelaaminen on vain pikkupoikien ja nörttien harrastus. Nykyisin pelaaminen on kaikenikäisten ”harrastus”, ja nykyiset ”nörtit” ovatkin kingejä! Ei ole kauaa, kun vanhemmatkin sanoivat: ”Lopeta jo tuo pelikonsolin hakkaaminen ja mene oikeisiin töihin!”. Mitäköhän tähän tuumaa Jesse ”JerAx” Vainikka, joka vuonna 2016 tienasi pelaamalla voittorahoja yli 550 000 dollaria tai Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen, joka teki reilun 360 000 dollarin pelitilin?

Pelatkaa pojat ja tytöt, miehet ja naiset, ja pelitauolla tilatkaa pelien fanituotteet EMP.fi-verkkokaupasta!