Suosittu seikkailupelisarja Assassin's Creed on poikinut jo lukemattomia pelejä, kirjoja ja lyhyitä elokuvia, joten on luonnollista, että faneille on myös tarjolla kattava fanituotevalikoima. Valikoimastamme löydät laajan tarjonnan erilaisia Assassin's Creed -tuotteita - paitoja, huppareita, julisteita tai koriste-esineitä - joilla voit näyttää millainen pelimies (tai -nainen) juuri sinä olet!

Eri aikakausien assassiineihin eli salamurhaajiin keskittyvä pelisarja on juoneltaan ja toteutukseltaan niin onnistunut, että se on saavuttanut sekä kriitikoiden että pelaajien hyväksynnän. Historian siivillä kulkeva, reilulla kädellä vaikutteita historian tapahtumista ja sijainneista ottanut Assassin's Creed on poikinut jo niin useita osia, että laskuissa on jo vaikea pysyä mukana. Pääosin Playstation 3:lle ja Xbox 360:lle suunniteltuun pääsarjaan kuuluvat jo Assassin's Creed I ja II, Brotherhood, Revelations, Assassin's Creed III sekä Black Flag - ja lisää on tulossa, muiden konsoleiden versioita unohtamatta. Suunnitteilla on myös pelisarjaan perustuva Hollywood-elokuva, jonka ensi-ilta nähtäneen joskus vuonna 2015.

Tee elämäsi näpistys ja nappaa Assassin's Creed -tuotteet omaksesi. Parhaimmat löydöt voit tehdä netistä, tilaa Assassin's Creed -fanituotteet EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu / 2