Karmivan söpöt Five Night's at Freddys -tuotteet EMP:ltä!

Freddy Fazbear's Pizza on pikaruokapaikka, jonne aikuiset ja lapset tulevat pitämään hauskaa ja ahtamaan masunsa täyteen ruokaa. Freddy Fazbear ja hänen ystävänsä pupu-Bonnie, kana-Chica ja piraatti-Foxy ovat paikan vetonauloja, robottimaskotteja, jotka on ohjelmoitu viihdyttämään yleisöä. Päivisin paikka on hauskuuden keskus... Harmi, että olet siellä öisin töissä.

"Can you survive Five Nights at Freddy's?"

Robottimaskotit ovat hieman epäkunnossa ja arvaamattomia öisin, mutta on paljon halvempaa palkata kesätöihin yövahti kuin korjata vioitttuneet robotit. Tässä kohtaa sinä astut mukaan - pienestä kopistaan pelaajan täytyy turvakameroiden kautta pysyä ajan tasalla, missä Freddy ja kumppanit pyörivät. Jos jokin ei ole siellä missä pitäisi, silloin kannattaa piiloutua tai valmistautua puolustamaan itseään - nämä maskotit eivät jätä vankeja.

Nokkelasti suunniteltu "osoita-ja-klikkaa" kauhuselviytymispeli Five Nights At Freddy's on ollut hitti tietokone- ja mobiilipelaajien keskuudessa , joten sarjaan on ilmestynyt jo useita osia ja myös elokuva on suunnitteilla. Freddyn ja kumppanit löydät myös EMP.n valikoimasta - selviätkö sinä näistä "söpöistä" Five Night's At Freddy's -fanituotteista?

Tilaa paidat, figuurit, pehmolelut, avaimenperät ja muut Five Night's At Freddy's tuotteet netistä - EMP.fi.-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu 1 / 1