Nathan Drake, tuo miespuolinen Lara Croft, tietää tarkalleen kuinka päästä määränpäähänsä - tappelemalla ja kiipeilemällä. Matkan varrella on toistuvasti epäystävällisiä pahiksia, uusia ongelmia ratkaistavaksi ja kätkettyjä aarteita löydettäväksi. Ja siitähän "The Aarteenmetsästäjä" saa kiksejä!

Amazonin sademetsistä Arabian aavikoille ja Tiibetin vuoristoista Madagascarin tulivuorille, Nathan Drake pääsee adrenaliinintäyteisen työnsä puolesta seikkailemaan maailman eksoottisimpaan kohteisiin. Akrobaattiset parkour-kyvyt ja asekäyttötaidot tulevat tarpeeseen kun sykkivä seikkailijamme hyppii, kiipeilee ja ui hiki hatussa pahiksia piesten.

Uncharted - menestynyttä seikkailua jo vuodesta 2007

Uncharted on peliyhtiö Naughty Dogin luoma toimintaseikkailupelisarja, jonka päähenkilö on seikkailija ja aarteenmetsästäjä Nathan Drake, maineikkaan tutkimusmatkailija Sir Francis Draken jälkeläinen. Pelisarjan ensimmäinen osa julkaistiin Playstation 3:lle vuonna 2007 ja uusia toiminnantäyteisiä osia on tämän jälkeen nähty tasaiseen tahtiin. Viimeisin, neljäs osa Uncharted 4 - A Thief's End ilmestyi PS4:lle huhtikuussa 2016. Myös Uncharted-peleihin perustuvan elokuvaversion odotetaan myös putkahtavan elokuvateatterihin vuoden 2017 aikana.

Kun peliä ja jatko-osia on myyty jo miljoonia kappaleita, faneille täytyy löytyä myös jotain muuta - EMP:n valikoimasta löydät lukemattoman määrän Uncharted-fanituotteita, ja ne kaikki ovat helposti tilattavissasi netistä - ilman nathandrakemaista hyppimistä tai ammuskelua.

Tilaa paidat, lippikset, figuurit ja muut Uncharted-tuotteet kaupasta toiminnan ytimessä - EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää