Plus-koon vaatteet naisille ja miehille

Plus-koot - Ole rohkeasti oma itsesi!

EMP:n plus-kokoisten vaatteiden valikoimalla voit olla helposti ja tyylikkäästi oma itsesi! Tarjolla on jo yli 500 tuotetta kokoina 3XL-7XL. Valikoimastamme löydät mm. takit, housut, T-paidat, topit ja mekot, ja teemoista ovat edustettuina niin bändipaidat (esimerkiksi Iron Maiden, Motörhead ja Rammstein), elokuvien ja TV-sarjojen fanituotteet (kuten Star Wars ja The Walking Dead) kuin myös hupipaidat – EMP:llä on ne kaikki!

Mutta EMP:n plus-kokoisista vaatteista löydät myös paljon muuta. Mm. Black Premium by EMP, R.E.D. by EMP ja Brandit tarjoavat sinulle yksinkertaisen tyylikästä perusvaatetusta ja streetwear-tyyliä!

Etsitkö jotain hieman räväkämpää? Haluatko tuoda esiin rock-asenteesi? Onnistuu! Rock Rebel –tuotteiden joukosta löydät laadukkaat vaatteet upeilla leikkauksilla ja vaativaankin makuun sopivilla, rock-henkisillä yksityiskohdilla – rokkarit ja bikerit, tämä on teitä varten! Naisten kannattaa tutustua myös Voodoo Vixen –brändiin. Löydät verkkokaupastamme kaiken tyylikkäistä mekoista aina Rockabilly-vaatetukseen!

Jos haluat erottua joukosta, tarjoavat Alcatraz ja Gothicana sinulle tarvitsemasi näyttävistä korseteista niittipaitoihin - steampunk- ja goottivaatetusta, jopa kokoon 4XL asti.

Tutustu EMP-verkkokauppamme valikoimaan ja tilaa vaatteesi netistä. Keräät aina katseita, olipa tyylisi mikä tahansa!