Arvoisat asiakkaamme, olkaa hyvä: Metallica, kaikkien aikojen menestynein metallibändi. Kaikilla metallifaneilla on suosikkilevynsä Metallican tuotannosta, on se sitten joku vanhoista klassikoista kuten "Kill 'Em All", "Ride The Lightning" tai "... And Justice For All", tai uudempaa tuotantoa kuten "Load" tai "Death Magnetic". Vuodesta 1981 toimineen bändin uralle on mahtunut niin ylä- kuin alamäkiä, kuten rehellisestä "Some Kind Of Monster" -dokumentista käy ilmi. Mutta edes tiedostonjakopalvelu Napsterin haastamisesta oikeuteen seurannut negatiivinen julkisuus tai klassikkolevyillä soittaneen Cliff Burtonin menehtyminen liikenneonnettomuudessa eivät ole pysäyttäneet Metallicaa - stadion keikat ympäri maailmaa ovat edelleen loppuunmyytyjä!

Harvojen bändien, harvoista biiseistä tulee samanlaisia edustamansa musiikkityylin täydellisiä ilmentymiä, kuin esimerkiksi "Master of Puppets", "Battery" tai "Enter Sandman". Ja vaikka monet ovatkin kritisoineet bändin menettäneen otteensa sitten Black Albumin, on Metallica edelleen täydessä iskussa. Tästä todisteena käy hyvin 2012 julkaistu "Quebec magnetic" -live.

Bändin suosiosta kertoo myös fanituotteiden hurja kysyntä ja me EMP:llä teemme parhaamme tarjotaksemme sinulle parhaan valikoiman Metallica-tuotteita: bändipaidat, CD:t, DVD:t sekä paljon erikoistuotteita.

Tilaa Metallica-tuotteet netistä, EMP.fi-verkkokaupasta!

Lue lisää
Sivu / 2