Toimitusehdot - EMP

Toimitusaika

Toimitamme tilauksesi normaalisti 3-5 arkipäivän kuluessa postituksesta laskien. Jos haluat, että tilauksesi postitusta viivytetään haluamaasi päivämäärään asti, pyydämme tekemään tilauksen puhelimitse, jolloin voimme määrittää tilauksellesi halutun postituspäivän.

Kaikki tilaukset toimittaa Suomen Posti ja voit seurata tilauksesi kulkua Postin seurannassa osoitteessa http://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/seuranta/.


Tietoa tilauksesi seurannasta:

-Kun tilauksesi on postitettu Saksan päävarastoltamme, kirjautuu Postin seurantaan merkintä "Lähetys ei ole vielä saapunut Postille, odotathan."
-Kun tilauksesi saapuu Postin logistiikkakeskukseen Vantaalle (normaalisti kahden tai kolmen arkipäivän kuluessa postituksesta laskien), kirjautuu Postin seurantaan merkintä "Lähetys on lajiteltu."
-Kun tilauksesi on noudettavissa postin noutopisteestä tai pakettiautomaatista, kirjautuu Postin seurantaan merkintä "Lähetys on noudettavissa Postin noutopisteestä saapumisilmoituksella tai lähetystunnuksella. Pakettiautomaatista nouto vain lokerokoodilla."

Kerromme tilauksen yhteydessä tuotteen yleisten tietojen lisäksi myös tuotteiden saatavuustiedot. Muistathan kuitenkin, että saatavuustieto ei ole sitova tae toimitusajasta, vaan ainoastaan arvio. Jos jonkin tuotteen saatavuudessa ilmenee ongelmia, otamme aina sinuun yhteyttä.

Mikäli tilauksessasi on mukana jokin tuote, jota ei tilaushetkellä ole saatavana, voi verkkokauppamme tilatuista tuotteista riippuen ehdottaa tilauksen toimittamista kahdessa erässä. Mikäli kuitenkin haluat, että tilauksesi toimitetaan tällaisessa tapauksessa yhtenä lähetyksenä vasta kun kaikki tilatut tuotteet on saatavilla, voit valita tämän toimituksen "Tarkasta tilauksesi" -kohdasta siirtyessäsi kassalle.

Uusien kuvastojen julkaisun aikaan voi pakkaamossamme ilmetä ruuhkaa johtuen suurista tilausmääristä. Tällöin tilausten postittaminen voi kestää hieman normaalia kauemmin.

Tärkeää! Jos jotain tilaamaasi tuotetta ei ole tilaushetkellä varastossa, on sen arvioitu varastoonsaapumisaika kerrottu tilausvahvistuksessa. Tässä tapauksessa tilauksesi postitus odottaa, kunnes kaikki tuotteet ovat saatavilla. Esimerkiksi jos tilauksessasi on mukana jokin ennakkotilaustuote, koko tilauksesi postitetaan vasta kun kaikki tuotteet ovat saatavilla.

Kaikki sisältö © EMP.fi 1998-2017

Ainoastaan EMP.fi ja sen yhteistyökumppanit ovat oikeutettuja jäljentämään, käyttämään, julkaisemaan ja jakelemaan tämän verkkosivun materiaalia. Materiaalin käyttö ilman lupaa on kielletty. EMP.fi ja sen yhteistyökumppanit valvovat immateriaalioikeuksiaan lain mukaisesti.

Lataa ehdot PDF-tiedostona