Toimitusehdot - EMP

Postikulut ja toimitustavat

Tilaukset toimittaa Suomen Posti ja käytössäsi on neljä eri toimitustapaa. Voit valita haluamasi toimitustavan siirtyessäsi maksamaan tilausta kassalle ostoskorisi kautta.

Jos haluat tilauksillesi ilmaisen toimituksen klikkaa tästä ja liity mukaan Backstage Clubiimme


Käytössäsi ovat seuraavat toimitustavat:

1) Nouto omasta Postista - Postikulut ovat 7,95 €

Posti lähettää sinulle saapumisilmoituksen tekstiviestinä, sähköpostilla ja/tai kirjeitse heti kun paketti on noudettavissa omasta postitoimipaikastasi. Posti säilyttää pakettiasi 14 päivää saapumispäivästä laskettuna.


2) Nouto Postin pakettiautomaatista - Postikulut ovat 7,95 €

Voit etsiä haluamasi pakettiautomaatin postinumeroa käyttäen. Voit valita minkä tahansa Postin pakettiautomaateista, missä päin Suomea tahansa. Saat saapumisilmoituksen ja lokeron avauskoodin tekstiviestillä heti kun paketti on noudettavissa, joten muista ehdottomasti tallentaa puhelinnumerosi asiakastietoihisi. Huomioithan, että Posti säilyttää pakettiasi pakettiautomaatissa VAIN viikon ajan, joten muista noutaa pakettisi ajoissa. Mikäli pakettisi on niin suuri, ettei se mahdu pakettiautomaattiin, vie Posti pakettisi lähimpään postiin ja lähettää sinulle tiedon asiasta.


3) Nouto valitsemastasi Postista - Postikulut ovat 7,95 €

Valitse haluamasi Postin palvelupiste postinumerolla hakien. Nämä ovat Postin kaikki palvelupisteet, jotka sijaitsevat Postin omissa tiloissa, kioskeissa tai vähittäiskaupoissa. Saat saapumisilmoituksen paketista tekstiviestinä, sähköpostilla ja/tai kirjeitse heti kun paketti on noudettavissa.


4) Postin kotiinkuljetus - Postikulut ovat 7,95 € + 5 € toimitustavan lisäkulut = 12,95 €

Mikäli haluat tilauksesi suoraan kotiin toimitettuna on tässä sinun valintasi! Posti soittaa sinulle ennen toimitusta tilauksessa annettuun puhelinnumeroon ja sopii paketin toimitusajankohdasta kanssasi. Muista siis ehdottomasti tallentaa puhelinnumero asiakastietoihisi. Mikäli Posti ei tavoita sinua puhelimitse, eikä voi toimittaa pakettia kotiisi, vie se pakettisi toimitusosoitettasi lähinnä olevaan postitoimipaikkaan ja lähettää sinulle tiedon noutopaikasta. Kotiinkujetuksesta joudumme veloittamaan 5 € lisäkulun.

HUOM! Mikäli sovit Postin kanssa paketin toimittamisesta, mutta et ole sovittuun aikaan vastaanottamassa pakettiasi, vie Posti paketin takaisin terminaaliinsa. Posti ottaa sinuun uudelleen yhteyttä ja voi halutessasi toimittaa paketin kotiisi uutena ajankohtana, mutta tässä tapauksessa joudut maksamaan kotiinkuljetuksesta erillisen palvelumaksun. Posti voi halutessasi toimittaa paketin myös noudettavaksi postitoimipaikasta.

 

Tässä alla on kerrottu kokonaispostikulut maksutavoittain (hinnoissa on huomioitu mahdollinen postiennakkolisä ja laskutuslisä).

Kokonaispostikulut maksutavoittain
Maksutapa:Postikulut:
Luottokortti
7,95 €
Tilisiirto / verkkomaksu-painikkeet7,95 €
Postiennakko
11,45 € (sis. postiennakkomaksun)
Lasku/osamaksu
11,45 € (sis. laskutuslisämaksun)
PayPal
7,95 €

HUOM! Mikäli valitset toimitustavaksi Postin kotiinkuljetuksen, joudumme yllä kerrottujen hintojen lisäksi veloittamaan 5 € toimitustavan lisäkulun.

 

Kaikki sisältö © EMP.fi 1998-2017

Ainoastaan EMP.fi ja sen yhteistyökumppanit ovat oikeutettuja jäljentämään, käyttämään, julkaisemaan ja jakelemaan tämän verkkosivun materiaalia. Materiaalin käyttö ilman lupaa on kielletty. EMP.fi ja sen yhteistyökumppanit valvovat immateriaalioikeuksiaan lain mukaisesti.

Lataa ehdot PDF-tiedostona