Toimi nopeasti!
* Tarjous voimassa vain EMP.fi-verkkokaupassa. Ei koske mediatuotteita, kirjoja, lahjakortteja, Rammstein- tai Böhse Onkelz -tuotteita eikä tuotteita, joiden tuotosta menee osa hyväntekeväisyyteen. Tietyt tuotemerkit eivät välttämättä sisälly tarjoukseen. Ei voida yhdistää muiden alennuskoodien kanssa. Saat alennuksen kun käytät kerrotun alennuskoodin ja tilausraja ylittyy (50€ tilaus = 10% alennus, 75€ = 15%, 100€ = 20%). Voimassa 2.6.2020 asti.
Yksinoikeudella jäsenille!
* Minimitilausraja 20€. Kaupanpäällinen lisätään tilaukseesi, kun käytät etuun oikeuttavan koodin ostoskorissasi. Tarjolla vain rajoitetun ajan (vain niin kauan kuin tavaraa riittää). Tarjolla vain Backstage Club -jäsenille.
Kopioi koodi METALLICA
Metallica:*Tarjous koskee vain kampanjan tuotteita. Voimassa 1.6. asti (vain niin kauan kuin tavaraa riittää). Ei voida yhdistää muiden alennuskoodien kanssa. Saat 20% alennuksen kun käytät kerrotun alennuskoodin.
Toimi nopeasti!
Rammstein: *Kuvassa näkyvä paita on tilattavissa 72 tunnin ajan (30.05.-01.6.2020) VAIN EMP.fi-verkkokaupasta (vain niin kauan kuin tavaraa riittää).