EMP-syyskuvasto 2014 - Syksyn 2014 uutuusvaatteet

Tilaa ilmainen EMP-syyskuvasto kotiisi!

Postiluukut ovat kolahdelleet tiuhaan tahtiin ympäri Suomenmaata ja eteisen lattialta on noutajaa tervehtinyt viereinen kansikuva... joten uskottava kai se on: Syksy on tulossa!

Onneksi EMP:n syyskuvasto 2014 helpottaa hyväksymään sen karun totuuden, ettei kesä tälläkään kertaa kestänyt ikuisesti... ja itseasiassa, uuden kuvastomme tarjontaa katsellessa ei kesää tule edes hirveästi ikävä. Valikoimastamme löytyy edelleen tarjontaa lukemattomilta eri merkeiltä, mutta koska omien tuotemerkkiemme kysyntä on suorastaan räjähtänyt käsiin, keskitymme nyt (itsekkäästi?) niihin.

Black Premium by EMP & Rock Rebel by EMP - Farkut ja paljon muuta vaatetusta miehille ja naisille!

Haluamme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman huippulaadukkaita farkkuja, joiden joukosta jokainen löytää varmasti itselleen sopivat. Etsimme pitkään vaatimukset täyttäviä tuotteita eri valmistajilta, mutta koska aina tuntui "jotain puuttuvan", päätimme suunnitella ja valmistaa farkut itse. Black Premium by EMP on vaatemerkkimme ihmisille, jotka haluavat ilmaista rock-elämäntyyliään myös vaatteillaan, ja nyt tarjolla on myös laaja valikoima Black Premium by EMP -farkkuja ja muita housuja. Rock Rebel by EMP vie homman vielä astetta pidemmälle ja sen huippulaadukkaat ja yksityiskohtaisesti viimeistellyt tuotteet ovat rock-vaatetuksen ehdotonta eliittiä - brodeerauksia, niittejä ja tyylikästä kulutuspesua, niistä on kunnon rock-vaatteet tehty!

Black Premium by EMP Johnny Black -farkut (tuotenro. 279638)

Rock Rebel by EMP Skull Cross T-paita (tuotenro. 278093)

Naisten Black Premium by EMP Corded Extra Boot -housut (tuotenro. 276098)

RED by EMP - Edullisia, kevyesti rock-henkisiä vaatteita!

Naisten Red by EMP Offshoulder Shirt T-paita (tuotenro. 278352)

Red by EMP on uusi, urbaani tuotemerkkimme, joka tarjoaa jokapäiväiseen käyttöön sopivia, kevyesti rock-henkisiä vaatteita. Ai mitäkö tarkoittaa "kevyesti rock-henkinen"? No tietenkin sitä, että vaikkei tuotteita olekaan viimeistelty niiteillä ja brodeeratuilla pääkalloilla, huomaat niiden silti poikkeavan tavallisesta ja yleensä hieman tylsästä "peruskamasta". Hyvänä esimerkkinä toimii viereisessä kuvassa esitelty naisten Red by EMP Offshoulder Shirt T-paita. T-paitojen lisäksi tarjolla on esimerkiksi kauluspaitoja, huppareita ja takkeja. Katso koko tarjonta verkkokaupastamme!

Gothicana by EMP - Goottivaatteiden kuumin nimi!

Gothicana by EMP Satanic Girl -naisten päällystakki (tuotenro. 284355)

Gothicana on ollut valikoimassamme jo jonkin aikaa, mutta nyt olemme uudistaneet valikoimaa oikein urakalla. Viileämpien kelien alla on valikoimaan saatu mm. takkeja ja housuja, jotka kelpaavat takuulla koko goottikansalle. Vai mitä sanot esimerkiksi viereisen kuvan naisten Gothicana by EMP "Satanic Girl" -päällystakista? Lisäksi uusina tuotteina löytyy listoilta mm. mekkoja, hameita, kauluspaitoja ja vaikka mitä. Katso koko goottivalikoima ja hanki omasi!

Syksyn 2014 uutuusvaatteet!

On aika laskea sinut tutustumaan syksyn 2014 uutuusvaatevalikoimaan ja tekemään syysvaateostoksia. Klikkaa siis itsesi sisään verkkokauppaamme ja pidä hauskaa!

Kategoriat: Julius

Tagit: emp-kuvasto emp.fi syksyn muoti syksyn vaatteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: