Wonderland eli Alice Through the Looking Glass -kuvaukset

En pienenä erityisemmin pitänyt Disneyn Liisa Ihmemaassa -animaatiosta, sillä mielestäni se oli jotenkin liian sekava. Vuonna 2010 ilmestynyt elokuva Alice in Wonderland sen sijaan voitti minut puolelleen. Pienen sekavuuden, jopa juoneen kiinteästi kuuluvan, saa anteeksi, kun ohjaajaksi hommaa Tim Burtonin ja Hatuntekijäksi Johnny Deppin - puhumattakaan ihanasta Helena Bonham Carterista Herttakuningattarena! Tästä kombosta ei vain voi olla pitämättä. Tykkäsin myös paljon Anne Hathawayn ja Mia Wasikowskan suorituksista, vaikka Hathawayta olenkin nähnyt lähinnä romanttisissa komedioissa ja Mia Wasikowska oli uusi tuttavuus. Koska edellinen leffa oli mielestäni niin mainio, odotin tänä kesänä ilmestynyttä uutta leffaa Alice Through the Looking Glass innolla, joten kuolasin näppäimistöni pilalle, kun näin EMP:llä virallisia Alice Through the Looking Glass -mekkoja! Ja liivejä ja takkeja ja vaikka mitä! Minun oli pakko järjestää kuvaukset siskojeni kanssa, jotka rakastavat kaikenlaisia pukeutumisleikkejä ja ovat mahtavia heittäytyjiä.

Alice Through the Looking Glass

Kyllä nykyajan faneja hemmotellaan. Olen täällä aiemminkin purkanut traumojani siitä, miten SILLOIN KUN MINÄ OLIN NUORI sai olla onnellinen, jos bändillä sattui olemaan ladyfit-malli paidastaan. Nykyään tuotteita on vaikka minkälaisia - esimerkiksi Alice Through the Looking Glass on tuonut EMP:n valikoimiin yli 100 Liisa Ihmemaassa -tuotetta. Näistä tuotteista valitsin Herttakuningattaren vaatteet, vaikka hän onkin hahmojemme Hullun Hatuntekijän ja Kanin (onko se vaan kani?) vihollinen. Tarkoituksenamme ei siis ollut pukeutua suoraan hahmoiksi, vaan inspiroitua niistä ja koko leffasta. Punainen mekko on nimeltään Red Queen Dress ja musta takki on Red Queen Battle Coat. Lisäksi tilasin kolmannenkin vaatteen, mutta sen näette kuvausten kakkososassa!

Follow the creepy rabbit

En ole mikään maailman taitavin maskeeraaja, mutta mielestäni onnistuin näissä meikeissä melkoisen hyvin. Hullun Hatuntekijän, jota esittää 12-vuotias siskoni Sammakkoprinsessa, meikki on tehty Johnny Deppin kuvasta katsotun mallin mukaan. Meikkivarastoni eivät myöskään ole suuren suuret, mutta pienellä mielikuvituksen käytöllä voi tehdä ihmeitä - esimerkiksi oikean värin puuttuessa lilaa varjostusväriä sai sekoittamalla punaista ja mustaa luomiväriä keskenään. Lisäksi piilolinssit ovat tällaisissa fantasiahenkisissä kuvauksissa tärkeitä, sillä ne muuttavat ihmisen aivan toisen näköiseksi. Hullun Hatuntekijän vihreät linssit ovat oikeasti Hulkin silmät ja Kanilla on karmivat valkoiset linssit.

Hullu Hatuntekijä!

White or whatever rabbit

Kaniksi on pukeutunut 15-vuotias siskoni Herneenverso. Hänellä on jalassaan Phantomin maiharit, jotka oikeastaan tilasimme eräisiin toisiin kuvauksiin, mutta huomasimme, että ne sopivat loistavasti yhteen mekon kanssa. Rakastan itsekin maiharit+mekko-yhdistelmää, ja salaa iloitsen siitä, että pikkusiskollani on samanlainen maku.

Kuvausten teemaan kuuluivat itsestään selvästi teekupit ja taskukello. Olisin halunnut vielä erilaisia leivoksia, mutta en ehtinyt leipoa. Se oli oikeastaan hyvä juttu, sillä tykkään siitä, miten synkkiä näistä kuvista tuli - myös Hullun Hatuntekijänkin kuvista, vaikka ne ovatkin värikkäitä.

How is a raven like a writing desk?

Kävimme katsomassa Alice Through the Looking Glass -leffan yhdessä Sammakkoprinsessan kanssa ennen kuvauksia ja molemmat pidimme siitä. Olimme päättäneet kuvausten teeman jo aikaisemmin, mutta leffan jälkeen SP halusi ehdottomasti pukeutua Hatuntekijäksi. Suosittelen katsomaan leffan, jos piti ykkösestä tai jos yhtään tykkää Tim Burtonista tai Johnny Deppistä. Mukana oli tällä kertaa jo tuttujen näyttelijöiden lisäksi myös Sacha Baron Cohen, joka hoiti hommana Aikana myös hyvin.

https://www.youtube.com/watch?v=x3IWwnNe5mc

Hatuntekijän hatun teimme muuten ihan itse Sammakkoprinsessan kanssa! Se on tehty pahvista. Ajattelimme, että olisimme käyneet ostamassa jonkin hatun, mutta jotenkin Hatuntekijän hengessä päädyimme itse kokeilemaan hatuntekoa. Ja lopputuloshan on silkkaa taidetta! Päällystimme pahvista muotoillun tötterön sanomalehtipaperilla, maalasimme sitä sormiväreillä ja liimasimme siihen karkkipapereita. Sitten lisäsimme hattuun kaikenlaista tavaraa.

Mad as a hatter

Kani ja Hatuntekijä vuorottelivat samaa mustaa takkia.

Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, mutta mikä parasta, meillä oli hauskaa. Inspiraationi on jälleen ollut vähän hukassa siviilielämän kiireiden takia, joten kaipasin todella tällaista luovaa touhuamista. On ihana kuvata muitakin naamoja kuin aina vaan omaansa. Tykkäättekö te näistä kuvista yhtä paljon kuin minä?

Kategoriat: Ruki

Tagit: alice in wonderland Alice through the looking glass cosplay fantasia kuvaukset Liisa ihmemaassa maiharit mekko photoshoot piilolinssit takki tuotteet wildcat | Pysyvä linkki

Jaa tuote: