Ankeuttaja-look eli valmiina syksyyn

Kuten olen aiemminkin täällä pohtinut, syksyssä on mielestäni jotain lohdullista. Kerroksiin kääriytyminen ja kaikki lohtutekeminen ovat sallittuja. Kesällä jos haluaa makoilla peittojen alla ja katsoa Netflix-sarjoja, on epäsosiaalinen eikä nauti vuoden parhaasta ajasta kuten jostakin syystä pitää eli ulkona olemalla. Syksyllä saa ihan rauhassa eristäytyä. Paras tapa eristäytyä seurassa on tietenkin huppu, ja siitä tuli myös tämän postauksen nimi. Jostakin syystä tämän syksylookin jättimäinen huppu (<3) tuo mieleen Harry Potterin Ankeuttajat, joten tämä on sitten Ankeuttaja-look. Hupun lisäksi syksyllä pitää tietenkin hankkia reppu (tässä tapauksessa Stormtrooper-sellainen!) ja tumman- tai viininpunaista huulipunaa tai -kiiltoa.

Stormtrooper-reppu! Inspis ekaan kuvaan Kat von D:ltä <3

Suojaudu maailmalta hupulla

Syksyisin huppu on must-juttu, ainakin kaltaisilleni välillä synkistelijöille. Jotkut päivät ovat sellaisia, että haluan olla rauhassa, ja silloin kuuntelen musiikkia ja vedän hupun päähän, vaikka tosin en olekaan enää 16-vuotias. Tässä ylläni oleva Urban Classicsin hupputakissa on ihan jättimäinen huppu, johon saa tarvittaessa koko pään. Siis ihan vaan jos sellainen tilanne tulee. Lisäksi se tosiaan luo tietynlaisen Ankeuttaja-fiiliksen, mikä sopii hyvin. Modern Family -sarjan Phil Dunphyä mukaillen: kun syksy yrittää ankeuttaa sinua, ankeuta se ensin. Syksy on ihan että "whaaat".

Ankeuttaja-look! Nämä Demonian kengät olen esitellyt mm. täällä.

Hupparin alle voi tietenkin laittaa muunkinlaisia ilkeitä viestejä ulkomaailmalle. Tässä Disturbian paidassa kaksi pääkallonoitaa sanovat, että "you can't sit with us", mikä on tietenkin viittaus klassiseen vuorosanaan Mean Girls -leffasta. Alternative-kansa on ottanut tämä "suosittujen tyttöjen" lausahduksen omaan käyttöönsä (tsekatkaa vaikka Instagramista tägi #youcantsitwithus). Koska huppari on niin lämmin ja massiivinen, puin sen kanssa toisen syksyn lempparijutun, eli shortsit ja sukkahousut -yhdistelmän. Nämä shortsitkin ovat muinoin EMP:ltä tilatut ja olen esitellyt ne täällä.

You can't sit with us

All black everything

Vaikka olen käyttänyt tummia sävyjä meikissä ja huulilla koko kesän, syksyyn kuuluu jotenkin se tietty tummanpunainen, viiniin taittuva sävy. Ja punaviini, mutta se ei nyt liity tähän - tai no joo, tavallaan liittyy. Kokeilin Manic Panicin Black Rose Lethal -huulikiiltoa. Se näytti tuotekuvassa ehkä vähän liian ruskeaan taittuvalta, mutta huulilla se on joko punaista, tummanpunaista tai melkein punaviininpunaista -  riippuen määrästä. Tuote kuluu kivan tasaisesti ja jättää huulista punaiset. Minulla on tätä samaa vihreänä, ja siinä on sama kulumisefekti. Manic Panicin tuotteita ei ole testattu eläimillä, mikä on ehtoni kosmetiikalle, ja ne ovat vieläpä vegaaneja. Jee!

Syksy ja uusi reppu

Luulisi, että Star Wars -huuma menisi ohi, mutta ei. Disneyltä tulee koko ajan tyylikkäämpiä fanitustuotteita. Koska on syksy ja tarvitsin repun, tilasin tämän Stormtrooper-repun ja jostakin syystä en tarkistanut sen mittoja, vaan luulin, että saan sellaisen minirepun. Olin positiivisesti yllättynyt, kun reppu olikin ihan normaalinkokoinen ja jopa suuri. Tämä on niiiin hieno reppu, että aloin heti hermoilemaan, että sen kiiltävä pinta rikkoutuisi jotenkin. Yleensä en hirveästi varo mitään, mutta tämän repun kanssa teen poikkeuksen. Repussa on jopa oma pehmustettu tasku läppärille!

#vainsyksyjutut

Tällainen Ankeuttaja täällä tällä kertaa! Mitäs tykkäsitte syksylookistani? Älkää pelästykö, aion vielä tehdä iloisiakin kesän loppu -juttuja, mutta nyt vaan oli jostakin syystä hirveä tarve fiilistellä syksyä.

Kategoriat: Ruki

Tagit: demonia disturbia fanittaminen fanituotteet Huppari huppu kiilakorot Manic Panic Meikki meikkivinkit star wars syksy syksyn muoti syksyn vaatteet syysvaatteet tuotteet urban classics | Pysyvä linkki

Jaa tuote: