Armeijanvihreää - TJ0!

Oletteko huomanneet, että yhä useammat nuoret miehet, nuo maamme toivot, eivät halua mennä armeijaan? Naisetkaan eivät sinne mitenkään erityisesti hingu. Enkä yhtään ihmettele, sillä koko systeemin epätasa-arvoisuus on aika törkeää: miehillä on velvollisuuksia, joita naisilla ei ole. Puolustusvoimien olisikin aika päivittää itsensä tähän päivään, mutta miten? No, minäpä kerron, sillä minulla on tietenkin aina ratkaisu valmiina kaikkeen.

Ensinnäkin varusmiespalvelun tulisi tietenkin olla kaikille vapaaehtoista. Älkää olko epäuskoisia, Suomi ei silti jäisi vaille armeijaa. Tässä nimittäin tulee ideani loistavin ydin: Puolustusvoimien pitäisi uudistaa vaatevarastonsa! Olen vakuuttunut siitä, että karmeat lököttävät kurkkusalaatinväriset armeijan pökät ovat Suomen puolustuksen heikoin kohta. Kun univormut on uudistettu, nuoret naiset ja miehet suorastaan juoksisivat kilpaa kutsuntoihin! Kuka nainen ei haluaisi näyttää näin hyvältä? Miehet tietenkin tulisivat sinne, missä naisetkin ovat. Ongelma ratkaistu. Ole hyvä, Suomi!

Tässä on minun ehdotelmani naisten uudesta armeijaunivormusta. Aika komea, eikö? Yksityiskohtia voi toki muuttaa, mutta pääpiirteittäin asu olisi tässä. Miehet voisivat käyttää  jotakin samantyylistä, mutta ehkä heidän asunsa voisi korostaa olkapäitä enemmän.

 

Hyvin tärkeään osaan armeijan univormussa nousevat mielestäni hiukset ja meikki. Itse ainakin saan voimaa kunnon punaisesta huulipunasta. Militaristiseen tyyliin sopivat mielestäni aivan loistavasti 40-luvun kampaukset, erityisesti nämä Victory Rollsit. Nimikin sen jo sanoo: nämä päässä ei voi hävitä!

Armeijanvihreä on ihana väri, mutta yksinään se ei toimi. Siksi piristin tätä Burleskan Dominatrix-korsettia ruosteenpunaisilla sukkahousuilla. Uskottavuutta asuuni tuo jykevä musta. Tällaisella univormulla olisin valmis vaikka sotaan!

Tosin armeijanvihreä ei ole kaikkien voimaväri. Kutsunnoissa voitaisiinkin ensin tehdä kaikille halukkaille värianalyysi. Alokkaat jaettaisiin kompanioihin värityksen perusteella. Minun väritykselläni siunatuille voitaisiin laittaa tämä armeijanvihreä asu, mutta lämminsävyisille esimerkiksi tämä ruskea steampunk-henkinen korsetti. Komentajat voisivat pukeutua mustaan PVC:hen. Tämä olisi mielestäni hyvä käytäntö myös sotilasarvon tunnistamista ajatellen: kuka jaksaa tiirata jotain präniköitä rinnassa ja arvomerkkejä olkapäillä!

Mietin tässä uudistuksessa myös Suomen brändäystä kansainväliselle kartalle. Mielestäni voisimme ottaa mallia Neuvostoliitosta ja sen vahvasta brändistä.

Neukut ownaa punaisen värin, punaisen tähden, harmaan hiippalakin ja sirppi ja vasara -logon. Suomi (ja sen armeija tietenkin) voisi keksiä jonkun samanlaisen helposti tunnistettavan ja muistettavan logon. Eikä mitään hirviä tai lumihiutaleita. Leijonakin on mielestäni harhaanjohtava. Sen pitää olla jotain iskevää ja Suomeen yhdistettävää. Miten olisi sininen viinapullo ja kirves ristissä? Tai ihan vaan yksinkertaisesti sininen nyrkki? Se kuvastaisi samanaikaisesti ahkeruuttamme, iskuvalmiuttamme ja luonnettamme. Nyt Suomi-brändiryhmä asialle!

Isänmaallisissa tunnelmissa,

___miss ruki ver

Kategoriat: Ruki

Tagit: armeija Armeijanvihreae Armeijatyyli Burleska Dominatrix Korsetti Military tuotteet Victory Rolls | Pysyvä linkki

Jaa tuote: