Fanittamisen sietämätön helppous

Minulla on ollut koko nuoruuteni ajan eräs tietty ongelma. Tämä ongelma on varmasti tuttu melkein kaikille naisille - no, miksei miehillekin: fanittamisesta on tehty nimittäin liian vaikeaa. Kun ostaa fanipaidan, sitä on tarjolla vain yhtä miesten mallia, jossa S-kokokin on liian suuri. Tai oikeastaan S-koko kinnaa tisseistä ja muuten roikkuu päällä. Tällaisen hieman isorintaisemman naisen päällä perusmallinen bändipaita luo oikein kivan optisen harhan, nimittäin parikymmentä lisäkiloa. Kaupan päälle saa vielä paksulta näyttävän kaulan, kiitos kuristavan pienen kaula-aukon. Aivan kuin tämäkään ei vielä olisi tarpeeksi, myös hihojen huono istuvuus saa minut näyttämään siltä, kuin olisin käynyt pöllimässä paidan mieheni kaapista.

Näytätkö sinäkin bändipaidassasi näin mustavalkoiselta? Ei hätää! MRV:llä on ratkaisu kaikkiin ongelmiisi!

Onhan niitä ladyfit-malleja ollut joistakin bändipaidoista jo jonkin aikaa, mutta kaikista aiheista niitä ei todellakaan tehdä. Lisäksi käy vähän tylsäksi, jos jokainen paita on samanmallinen ja ainoastaan kuva/teksti vaihtelee.

Ennen minunkin elämäni oli vain teurastusta ja synkkää mieltä, mutta nyt voin elää täysillä! Kiitos EMP!

Olen yrittänyt korjata asiaa saksilla ja ompelukoneella. Koska olen onneton käsityöihminen, kärsimätön ja aina hosumassa, ei tämäkään tietenkään onnistu. Yritin leikellä tämän kuvassa näkyvän, minulle rakkaan Kumikamelin paidan katu-uskottavaksi ja ah-niin-muodikkaaksi napatopiksi, mutta pieleen meni. Kun nostan kädet, toppi nousee mukana. Kuten näette, rintsikat vilkkuvat topin alta, eikä liian pieneksi leikeltyä saa enää suuremmaksi. Uskokaa tai älkää, tämä ei ollut ensimmäinen bändipaita, jonka pilaan. No, aina ei voi onnistua paraskaan. Siispä ostamani perinteiset fanipaidat ovat jääneet vain yöasuiksi, sillä ne eivät vain istu tyyliini.

Mutta tästä pääsemmekin otsikon aiheeseen: olen nimittäin ratkaissut ongelman! Tai no, en oikeastaan ole itse ratkaissut, vaan löytänyt ratkaisun. Sillä hurraa, vihdoinkin meille naisille on tehty omia fanituotteita!

kn!P

Näin talvella olen innostunut esimerkiksi huppareista. Poissa ovat ne ajat, kun huppareissa oli jostakin syystä aina mahan kohdalla iso pussittava tasku! Nuoruuteni huppareihin mahtui sisälle koko tyttö jalat koukussa. Naisellisia huppareita on nykyään vaikka millä mitalla, joten jokaisen on helppo löytää oma fanituksensa kohde.  Pitkän miettimisen jälkeen tilasin itse P!nkin ja Johnny Cashin hupparit. Mieltä jäi vielä kaihertamaan Empire strikes back - ja Ramones-hupparit, jotka aion ehkä vielä myöhemmin hankkia... Tämä malli on nimittäin ihana: tarpeeksi pitkiä (selkä/pylly ei vilku) ja kivasti vartalonmyötäinen (vältän telttaefektin).

Minusta on hauskaa tuoda ilmi fanitukseni kohde: se kertoo minusta paljon ihmisille, ennen kuin he edes lähestyvät minua (vaikka tosin muutenkin huudan ja huidon asiani selväksi varmasti huoneen nurkkaan asti). Lisäksi fanipaita voi toimia loistavana keskustelun herättäjänä. Sekä Pink että Johnny Cash ovat mielestäni paitsi mielettömiä muusikoita myös aivan mahtavia persoonia. Heidän fanipaitojaan kannan ylpeydellä. Pinkiä olin itse asiassa katsomassakin viime keväänä, ja huh huh, kyllä fanittamiseni kohosi aivan uusiin sfääreihin. Niin kohosi muuten myös itse Pink, sillä hän liiteli valjaissa Hartwall Areenan kattorakenteissa yleisön yllä. Rispektiä!

hsaC ynnhoJ  - Johnny Cash. Mean as hell!

Pitäisiköhän minun alkaa käyttää Darth Vader -maskia ihan arkikäytössä?

Koska olen henkisesti täysi nörttityttö, fanittamiini juttuihin kuuluu itsestään selvästi Star Wars, tuo kaikkien nörttien lempitrilogia. Siispä kiljuin riemusta, kun näin, mitä tarjottavaa Star Wars -fanille nykyään löytyy. Ihan oikeasti, vaikka mitä! Minä kallistun hieman pimeälle puolelle, joten valitsin tämän Darth Vader -topin. Jos joku haluaa asettua minua, Darth Vaderia ja Dark Sidea vastaan, hän voi tilata itselleen Yoda-topin.

Tosin tämä minun on mielestäni paljon parempi, sillä keksin heti tälle luovaa käyttöä arjessa. Tuo FEAR asettuu sopivasti juuri tuohon alavatsan seutuville, joten aina kun minulla on menkat, voin laittaa tämän päälleni! Näin munasarjani voivat kätsysti lähettää viestiä ympäristööni, että minua ei kannata nyt lähestyä. Darth Vaderin menkkapaita! Monthly Vader! :D Mieheni ja miespuolinen ystäväni eivät oikein arvostaneet juttua, mutta minusta se oli nerokas ajatus. Eikö teistäkin, siskot?

Lopulta taisin ihan kokonaan mennä pimeälle puolelle (ja seota onnesta), sillä en voinut vastustaa tätäkään: STORMTROOPER-TAKKI! Onko suloisempaa nähty? Yritin etsiä hyviksille omaa, mutta ihan samanlaista ei löytynyt. Tämä R2D2-huppari on miesten puolelta, mutta kai sekin paremman puutteessa menisi. Tosin uskon, että ketään ei kiinnosta enää olla hyvä, kun pimeällä puolella on tarjolla (keksien lisäksi) tällaisia takkeja. En malta odottaa kevättä, että saan tämän käyttööni ulos! Voin jo kuvitella ne kommentit, joita uusi takkini kerää :)

Muusikoiden ja Star Warsin lisäksi fanitan myös esimerkiksi mäyräkoiria. 90-luvun eläinpaidat ovat tulleet taas muotiin, mutta harmikseni en löytänyt EMP:n valikoimista vielä mäyräkoirapaitoja. Mitähän ihmettä tämä tarkoittaa? Mäyräkoirahan on luomakunnan kuningas! Muiden eläinten on turha koittaa päästä ylleni tai sydämeeni, joten odottelen vielä kieli pitkänä, josko tämä roduista jaloin pääsisi myös paitaan. Ei minua turhaan sanota hulluksi mäyräkoiranaiseksi ;)

Huomatkaa asianmukaiset Leia-pampulat <3

Yleensä tykkään pukeutua naisellisesti, joten hyvä kun vanhoja kulahtaneita bändipaitoja kehtasin laittaa päälleni edes kotona. Mutta näillä kamoilla kehtaan mennä jopa töihin ja kouluun, enkä anna epäsiistiä vaikutelmaa. Nyt voin siis pysyä uskollisena niin tyylilleni kuin idoleillenikin!

Rakkaudella, internetin ja tämänkin blogin valloittanut

ps. Mitä te fanitatte? Entä annatteko sen näkyä? Jos tykkäätte Star Warsista, tässä teille vähän old school sugaria: Star Wars Gangsta Rap! Ihan paras :D Etenkin tämä kohta.

Kategoriat: Ruki

Tagit: fanittaminen heartless johnny cash naisten vaatteet pink ramones star wars tuotteet vaatteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: