Fiftarityylit: Hello Sailor!

Tervetuloa MRV:n Extreme Makeover PTFU Editionin pariin! Lukija, MRV:n tyylitön kaksoisolento Veri Ruk lähestyi sankaribloggaajaamme pahan pukeutumisongelman kanssa. "Auta minua, Miss Ruki Ver, you're my only hope!" luki epätoivoisessa saatekirjeessä, joka tuli tämän kuvan mukana.

Auta, Miss Ruki Ver!

Kylläpä tilanne olikin kamala! Veri Rukin elämästä olivat kadonneet kaikki värit. Verillä oli kyllä ulkonäöllisiä avuja, mutta ne hukkuivat yleiseen tyylittömyyteen. Hän oli yrittänyt pukeutua rakastamaansa seilorityyliin, mutta raitapaita yksin ei riittänyt. Hän tarvitsi suurempia voimia. Onneksi suuri gurumme MRV riensi apuun.

Seilorilook

Ennen extreme makeoveria käykäämme läpi hiukan tavoittelemamme tyylin perusasioita. Seilorilook on yksi klassisia fiftarityylejä. Jokainen toteuttaa sitä vähän omaan tapaansa, mutta tyylin kulmakivet ovat laivastonsininen väri (navy blue) yhdistettynä valkoiseen ja kirkkaanpunaiseen, raidat ja erilaiset merenkäynnin symbolit ja kuvat, kuten ankkurit ja old school -tatuoinnit. Tyyliä voi tietenkin varioida mielensä mukaan, esimerkiksi tämä Pussy Deluxen Sailor Dress onkin musta tummansinisen sijaan. Silti mekossa on selvät seilorivibat, vaikka muu asu ei mitenkään tuo esille merellisyyttä.

Tervetuloa laivaan!

Olen huomannut, että tänä keväänä seilorilookia on joka puolella. EMP:lläkin on Pussy Deluxen aika seilorihenkisen valikoiman lisäksi mallistossa esimerkiksi H&R Londonin seilorimekko (joka sekään ei ole muuten perinteisen laivastonsininen!). Merellisiä juttuja voi ripotella myös normaaliin arkityyliinsä, tarkoitushan ei ole pukeutua mihinkään naamiasasuun.

Ohoi! Veri Rukin ongelma ei ole pelkästään mustavalkoisuus, koska Ruki Ver rokkaa tämän asun mustavalkoisenakin.

Veri Rukin stailaus

No niin, nyt kun tiedätte seilorilookista vähän enemmän, lähdetään oikeaan stailaustyöhön. Veri Rukilla oli siis ihan kelpo pohja asulleen - raitapaidasta on hyvä lähteä. Ihan ensiksi MRV kuitenkin käänsi paidan toisinpäin (talvella ei sovi vilkutella napaansa!) ja lisäsi Verin elämään värit, kas näin:

Oh my, hello sailor!

Vau, heti paljon parempi! Siniset farkut ja mustavalkoinen raitapaita löytyvät melkeinpä jokaisesta kaupasta, ja niitä saa joka kropalle sopivina versioina. Verin asua täydentämään sopiikin tyyliä ja talvea ajatellen Voodoo Vixenin neule, tällä kertaa ihan perinteinen laivastonsininen ja ankkurilla varustettu:

Kiitos MRV! Nyt minäkin, Veri, olen arvokas ihminen!

Lisäksi Veri sai kaulaansakin ankkurikorun hiukan halkaisemaan tuota raitojen määrää. Meikiksi tähän asuun sopii taas ihan se perinteinen fiftarimeikki, kissansilmät ja kirkas huulipuna. Huulipunan sävyä voi muutella - jos asussa on punaista, punan kannattaa olla samansävyistä, jos taas ei, voi huulet värittää vaikkapa oranssihtaviksi. Jos on oikein villillä tuulella, hiuksiin voi vetää raitahuivin.

Jos on oikein villillä päällä, voi asustaa koiransa ja kulkea ympäriinsä se kainalossa. Tosin tässä on se vaara, että ihmiset eivät huomaakaan enää asuasi vaan vain söpön koirasi!

Hello sailor!

Kas näin on Veri Ruk asustettu merenkävijätyyliin! Kyllä tämä extreme makeover saikin kyyneleet virtaamaan - Ruki liikuttui omista taidoistaan ja Veri taas itki sitä, että sai takaisin ihmisarvonsa. Aikaisemmassa mustavalkoelämässään hän ei olisi ikinä voinut edes kuvitella, miten yksi koru ja neule muuttaisivat hänen elämänsä ja saisivat hänet tuntemaan itsensä taas eläväksi!

ps. Huomaako, että olen ollut pitkään kipeä ja katsonut paljon roskatelkkaria?

Kategoriat: Ruki

Tagit: Fiftari fiftarityyli H&R London pussy deluxe Sailor look Seilorilook tuotteet Voodoo Vixen | Pysyvä linkki

Jaa tuote: