Goottimekko ja asiantuntijuus - mikä ihana yhdistelmä

Minun pitäisi olla kelpaamaton työmarkkinoille. Luin Hesarin jutun, jossa lueteltiin rekrytoinnin ammattilaisten karsastamia ulkonäköseikkoja. Niihin kuuluvat mm. punk-tyyli, nenärenkaat (se on oikein erikseen mainittu lävistysten lisäksi!), tatuoinnit ja "boheemi hiustyyli". O-ou. No, onneksi nämä ovat kuitenkin toissijaisia asiantuntijuudelle ja reippaalle olemukselle, joita minulla kyllä on. Olen ässä työhaastatteluissa. Vaikka niissä kyllä peitänkin tatuointini, ylläni ei ole se synkin goottimekko enkä vedä silmiin ihan niitä paksuimpia rajauksia, on työhön ottamisen jälkeen kyllä saatava pukeutua omaan persoonaan sopivasti. Järjen rajoissa tietenkin.

Tässä postauksessa esittelen siis syksyn uutuuksia ja persoonallisia asuja toimistoon tai muualle, jossa haluaa antaa ammattimaisen vaikutelman mutta myös pysyä itselleen uskollisena. Ainakin minun tyylini on suhteellisen hyvin sekoitettavissa asialliseen tyyliin. Ei sillä, ettäkö työpaikallani olisin aina näin pukeutunut, sillä olen aika huithapeli, mutta tärkeissä tilaisuuksissa ja ehkä virallisemmalla työpaikalla osaan minäkin olla tyylikäs.

Bannedin Privilege Jumper! Ja ei, en ole raskaana, en tiedä, mistä tämä poseeraus oikein tuli.

Syysjuttuja toimistoon ja ihan mihin tahansa

Tummanpunainen (tai punkunpunainen!) ei ehkä ole omaperäisin värivalinta syksyyn, mutta olen nyt tosi innostunut siitä. Yritin värjätä tukkanikin tummanpunaiseksi, mutta siitä tulikin lila. No, huulet ja neule ainakin ovat punkkua! Tämä Bannedin Privilege Jumper (haha, mikä nimi) on paitsi täydellisen värinen, siinä on myös ihania rusetteja. Luulin tätä tilatessani, että tämä olisi neuletakki, mutta eipäs ollutkaan. Se on oikeastaan plussaa, sillä nyt minun ei tarvitse huolehtia nappien ratkeamisesta - olen joutunut aika monen neuletakin ompelemaan kiinni rinnuksen kohdalta. Tämä ei tosin muutenkaan pullistele - koko L on melko reilun kokoinen (hassua, sillä aikaisemmin tilaamani, napitettava paita Bannedilta oli tosi nafti). Jos siis päädytte tilaamaan tämän, ottakaa asia huomioon.

Neule on paitsi täydellinen syysvaate, myös täydellinen vaate toimistoon. Se on söpö mutta asiallinen. Neule ei ole liian vartalonmyötäinen tai avoin, joten siinä on mukava olla, vaikka samaan aikaan siinä on kyllä vähän hillittyä seksikkyyttäkin.

Toinen syysasuni toimistoon on nyt se varsinainen otsikossakin mainostettu söpö goottimekko, hieman Wednesday Addams -tyylinen (ja hänen mukaansa nimettykin) Heartlessin Wednesday Suspender Dress. Mekko on mukava ja joustava, täydellinen niille päiville, kun haluaa näyttää skarpilta mutta ei jaksa miettiä asua tai kiskoa jatkuvasti alas liian kireää hameenhelmaa. Tässä on kaikki - mekko, pitkät hihat, kaulukset - valmiina, eikä tarvita kuin sukkahousut. No okei, lisäsin tähän tuon rintamerkin.

Heartlessin mekossa on myös söpöt peukalonreiät!

Miinusta tulee ainoastaan vähän liian ylös asettuasta vyötärölinjasta, mutta luulen, että pienemmillä tisseillä se olisikin juuri sopivassa kohdassa - ja näilläkin vyötärön saa oikealle paikalleen vyön avulla. Lisäksi hihojen verkkomateriaali paljastaa kyllä tatuoinnit käsistä, joten jos niitä haluaa piilottaa, tämä mekko ei välttämättä ole täydellinen valinta töihin. Minulle asialla ei ole väliä, joten tykkään tämän helppoudesta. Aamuisin en jaksa aina alkaa suunnittelemaan ja etsimään sopivaa asukokonaisuutta, joten rakastan tällaisia helppoja mekkoja. Ainoastaan sukkiksia pitää olla varastossa!

Koko on tässäkin melko reilu, ylläni on koko L ja se on melko suuri jopa minulle. Materiaali venyy ihan kivasti, joten jos miettii kahden koon välillä, ottaisin sen pienemmän.

Mielestäni olen saanut koottua kivan arsenaalin vaatteita, joilla pystyn olemaan asiallisen näköinen mutta myös oma itseni - minulla siihen rekkiin kuuluu pari erilaista (pääosin mustaa) hametta, pari erilaista paitaa ja muutama tällainen helppo mekko. Normaalisti käytän ehkä vähän enemmän ja kirkkaampia värejä, mutta syksyisin pieni synkistely sallittakoon itse kullekin. Myös työpaikoille.

 

Kategoriat: Ruki

Tagit: banned goottihenkinen heartless mekko Neule syksy syksyn muoti syksyn vaatteet tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: