Grunge - kaikkien flunssaisten sankari

Sain uuden EMP-paketin tuossa alkuviikosta, mutta en päässyt heti kuvailemaan uusia tuoteihanuuksia, sillä olen kipeänä. Ajattelin, että kuvaukset siirtyvät ensi viikolle. Tänään kuitenkin kyllästyin toimettomana makoiluun ja otin punakasta nenästä (vannon, että tämä johtuu flunssasta eikä parin viikon takaisesta Bahamanreissustani!) huolimatta muutamia kuvia teitä varten. Nyt kun katselen kuvia, huomasin, että punainen nenä ja silmät sopivat tähän grunge-vaikutteiseen tyyliin oikeastaan aika hyvin! Eikä minun tarvinnut edes nousta sohvalta. Kyllä bloggaajan elämä se vain on helppoa.

MRV on cool as hell, jopa kipeänä!

Nenärengas!

Olen syntynyt vuonna -88, joten suurimman grunge-kuumeen aikaan olin vielä ihan lapsi. Siksi en ikinä saanut elää tuota kulkuriuden kulta-aikaa, vaan teinivuoteni sijoittuvat vuosituhannen alkuun. Kyllä harmittaa! Onneksi nyt taas saa grungeilla. Käytän ilolla kaikenlaisia tyyliin sopivia vaatteita, eikä yhtään ärsytä, että ne ovat muodissa. Olen ehkä kasvamassa aikuiseksi.

Nuorempana inhosin nenäkoruja ja jotenkin yhdistin ne Nylon Beatiin (josta kyllä toisaalta jossain vaiheessa tykkäsin). Pari vuotta sitten aloin kuitenkin himoitsemaan itselleni nenärengasta! Otin renkaan ensin vain parin kuukauden mittaiseksi kesäromanssiksi, mutta viime keväänä kävin lävistyttämässä itseni uudelleen. En ole vaihtanut korua kuin vasta nyt, kun huomasin EMP:lle saapuneen oriental-tyylisiä, timangein (feikkitimantein) koristeltuja renkaita! Olen kuolannut sellaisia Instagramista, mutta en ole löytänyt mistään kaupoista vastaavia. Ebaysta en ole uskaltanut tilata, sillä sieltä ei oikein ikinä tiedä, mitä saa, enkä aio laittaa nenääni mitään tina- tai nikkelikoruja. Käy vielä kuin Michael Jacksonille.

Oikeastaan tämä Wildcatin rengas on kai tarkoitettu septum-lävistykseen, mutta toimii hyvin myös tässä perinteisemmässä nenälävistyksessä. Rengas on pyöreä ja terästä/titaania. Renkaita on myös muunlaisia, täältä löydät kaikki.

Nenärengas ja muita ysäritarinoita

Maailman helpoin meikki ja tukka

Grunge-tyyliin sopii huoleton rokkimeikki. Itse en jaksanut kipeänä alkaa meikata sen kummemmin, joten vedin vain kajaalit silmiin (alaripsen sisäreunalle ja vähän uloskin), suin vähän väriä kulmiin ja laitoin huulirasvaa. Tadaa! Muistelisin, että luin joskus grunge-tyylin saaneen alkunsa siitä, kun kodittomat nuoret, jotka asuivat kylmissä vallatuissa autiotaloissa, pukivat päälleen paljon kerroksia, jottei heille tulisi kylmä. Samaan teemaan sopii myös suttuinen meikki.

Tykkään siitä ihanasta huolettomuudesta, jonka grunge sallii. En jaksa joka päivä meikata itseäni viimeisen päälle, eivätkä hiukseni pysy ikinä sliipattuina. Siksi onkin mukavaa välillä pukeutua mukavasti kerroksiin, antaa hiusten jäädä yönä jäljiltä sekaiselle nutturalle ja vetää silmiin rajaukset vähän sinne päin. Kuten jo alussa huomautin, oikeastaan tähän lookkiin jopa sopivat väsyneet silmät, punainen nenä ja tummat silmänaluset! Harvasta tyylistä voi sanoa samaa.

Vaikka rakastankin mekkoja ja vartalonmyötäisiä vaatteita, tuntuu viikon hengailu rennoissa vaatteissa ilman rintsikoita suorastaan lomalta. Näissä kuvissa päälläni on lyhythihainen raglanpaita ja ihana 100% puuvillaa oleva flanellipaita, molemmat miesten osastolta. Ah mukavuutta! Teen kyllä vaatteista myöhemmin vielä oman postauksensa.

Nyt olen kuluttanut kaikki pystyssäpysymisvoimani ja siirryn taas vaakatasoon. Olen katsellut Netflixistä varmaan kaikki sarjat! Tällä hetkellä menossa on Episodes-sarja, joka kertoo britti- ja jenkkikulttuurin yhteentörmäämisestä. En ole vielä päättänyt, onko sarja hyvä vai ei. Katsotaan.

Kategoriat: Ruki

Tagit: brandit grunge laevistys nenaerengas tuotteet urban classics wildcat | Pysyvä linkki

Jaa tuote: