Heavy X-mas - itse kullekin säädylle!

Tonttutytöille on tänä vuonna tiedossa ihan mahtava joulu. EMP:n Heavy X-mas -setti sisältää sekä astetta hevimmän sarjan tonttulakin sekä söpön tonttumekon! Jos sinulla on jo pikkujoulumekko valmiina, voit tilata pelkästään tonttulakin - niitä saa kavereillekin viiden kappaleen seteissä.

Tontut pukeutuvat tänä vuonna mustaan!

Jouluintoilu alkaa joka vuosi aikaisemmin, joten minäkin päätin ottaa näitä jouluhenkisiä kuvia jo nyt, lokakuun lopulla. Älkää syyttäkö minua - minä en tätä aloittanut. Näin lähikaupassa joulusuklaita jo pari viikkoa sitten!

Sinänsä joulunvieton aikaistaminen ei minua haittaa, onhan joulu kiva piristys tähän ankeaan vuodenaikaan. Varsinkaan kun tänä vuonna sen voi tehdä katu- ja heviuskottavasti näillä tonttutytön kamppeilla. Lisäksi nämä sopivat muihinkin joulunviettotapoihini: tykkään tosi paljon Raskasta joulua -kokoonpanosta ja -levyistä. Ihan vielä en kuitenkaan kehtaa alkaa luukuttaa joululauluja, joten jätän ne ehkä sinne marraskuun puolenvälin jälkeiseen aikaan.

Joululahjat - iik!

Tänä vuonna minulla on iso syy odottaa joulua - tai oikeastaan joulukuun 7:ttä päivää. Meille tulee pieni mäyräkoirapentu! Tästä joulusta tulee niin mahtava. Enää minun ei tarvitse halailla ja pussailla mäykkypehmolelua.  Kolme yötä jouluun on... ainakin melkein!

Joulu on tänä vuonna hevi ja mäykky.

Mitään muuta joululahjaa en sitten tarvikaan - vaikka olen ollut todella kiltti. Mäykky, Raskasta joulua -biisit ja tonttuilu riittävät minulle.

Kategoriat: Ruki

Tagit: Heavy X-mas joulu joulu 2014 pin up tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: