Ihanat luurangot rannalla

Aah, EMP, tuo syrjittyjen goottien puolustaja! Nyt tämä taivaallinen verkkokauppa on lisännyt valikoimiinsa maailman katu-uskottavimman uimapuvun, Bannedin Skeleton -luurankouikkarin! Vihdoin gootitkin kehtaavat tulla rannalle ruskettumaan. Aikaisemminhan tämä ei ole ollut mahdollista, koska joka ketjuliikkeessä tarjotaan aina vaan sitä kukkaista, merellistä tai pastellista uikkaria. Ihan mustaakin on toki ollut saatavilla, ja osa onkin hyväksynyt mustan uikkarin päälleen paremman puutteessa, mutta true gootithan eivät tyydy siihen. Nyt kuitenkin voit köllötellä rannalla ilman huolen häivää: luurankouikkari pitää huolen siitä, että kaikki tietävät sinun olevan rankka ja tyylikäs.

Jotta mystiikka säilyy, pitää luurankouikkari tietysti yhdistää sopiviin asusteisiin. Vaikka moni voisi pitää lierihattua itsestäänselvyytenä, kokeilin myös huivia ja turbaania: kaikki kolme toimivat. Huivi tuo lookkiin ripauksen pin up -henkeä. Huivi, turbaani, lierihattu ja aurinkolasit ovat kirpputorilöytöjä.

Miss Ruki Ver tuo Yyteriin ripauksen pin uppia <3

Haluutsa nähdä mun luut, beibe?

Vaikka en olekaan itsestäänselvyyksien ystävä, yhdistin uikkariin myös aurinkolasit, rannalla kun ollaan. Minun on pakko käyttää aurinkolaseja aina auringon paistaessa, sillä olen nuorena ja nerokkaana polttanut silmäni solariumissa ja ollut kolme päivää lumisokea. Nyt olen pysyvästi hieman vammautunut ja aurinko särkee silmiäni. No, onneksi aurinkolasit ovat aina tyylikkäät!

Luurankouikkari on myös siitä hyvä, että sen kanssa on rannalla aika rento olla. Olen käyttänyt vuosia bikineitä, joten oli omituista, kun ei tarvinnut kytätä rannalla koko ajan itseään ja tarkistella, onko selkä nyt varmasti suorana ja vatsa ilman makkaroita. Luurankouikkarin kanssa paljastaa kehonsa intiimeimmät osat eli luut, mutta se peittää kaiken muun! Aah, joka naisen unelma. Voi olla rauhassa seksikäs mutta keskittyä kuitenkin hauskanpitoon. Uikkari myös pysyy paikoillaan, joten vedessä voi leikkiä villistikin. Nimim. kerran Yyterissä yläosansa pudottanut ja samaan aikaan vedestä taivaalle kädet ilmassa hypännyt MRV.

Luurankouikkari päällä voit olla tyylikäs JA pitää hauskaa!

Ainut miinuspuoli uikkarissa on halterneck-yläosa. En pysty kauhean kauaa pitämään mitään niskan takaa menevää. Mutta tämäkin oli oikeastaan helposti korjattavissa, sillä narut voi avata välillä ja pitää uikkaria olkaimettomana. Joku voisi myös huolehtia rusketusrajoista, mutta minä en sellaisia ajattele, sillä en ota aurinkoa. Tälläkin reissulla pötkötin oikeasti rantateltan suojaisessa varjossa.

Otan rannalla itse iisisti ja annan uikkarini hoitaa tyylikkyyspuolen.

Jokainen rantalady tarvitsee tietysti myös rantakassin. Luurankouikkarin kanssa ei voikaan tyytyä ihan mihin tahansa! Siksi otin mukaan uuden lempikäsilaukkuni: Poizen Industriesin nyrkkirautalaukun! Ah, voiko ihanampaa olla: katu-uskottavuus ja naisellisuus samassa paketissa. Tykkään <3

Nyrkkirautalaukku - kun haluat olla samaan aikaan sekä kovis että lady!

No niin, siinä oli teille Miss Ruki Verin rantaeleganssia! Luvassa luurankouikkarin seuraksi paljon lisää, sillä viihdyn rannalla vaikken aurinkoa otakaan. Mutta nyt juuri lakkasi sade, joten minä lähden tästä koneen ääreltä. Täysin kylkiluin kesään!

ps. Jos muuten luulette minun matkustaneen kuvausreissulle ulkomaille, olette ikävä kyllä väärässä. Nämä kuvat on otettu Yyterissä. Yyteri on Porin lahja Suomelle, väkivaltatilastoiden ja  Mamban lisäksi. Jos et ole käynyt Yyterissä, mene! Se on varmastikin ainut syy, miksi porilaiset eivät vielä ole tappaneet toisiaan. Älkää muuten porilaiset ihan vielä kootko lynkkausseuruetta minua varten, porilaisvitsit ovat nimittäin minulle sallittuja! T. entinen porilainen.

Kategoriat: Ruki

Tagit: banned kaesilaukku Luuranko nyrkkirauta poizen industries Skeleton tuotteet Uikkari Uimapuku | Pysyvä linkki

Jaa tuote: