Keltainen toukokuu, Pokemonit ja muut ysärijutut

Tuntuu, että aina haikailen täällä tulevia vuodenaikoja! Nytkin haaveilen kesästä. Tosin olen keksinyt toukokuusta ihan loistavan aasinsillan tyyliin ja tarkemmin sanottuna ah-niin-ihanaan ysärityyliin: kuten nimestä näkyy, tämä aasinsilta on tietysti Aikakone! Aikakone on ihan paras, koska siinä oli Maki. Olen FB:ssäkin Maki Kolehmainen FAN CLUBissa. Ysäri, kuten Makikin, jatkaa voittokulkuaan ja nyt ollaan siirrytty Pokemon-juttuihin ja, kuten viime vuonna ennustin, kalastajahattuun!

Pikachu! Ja kalastajahattu! Ette usko, miten hieno fiilis!

Keltainen ysärityyli

Tai oikeastaan tämä on kelta-musta ysärityyli, mutta musta on vähän niin kuin itsestäänselvyys. Sain inspiraation tyyliin tästä uskomattoman tyylikkäästä Pikachu-kuvioisesta kalastajahatusta. Voitteko uskoa, miten upea tämä on? Nyt on muuten saatavilla on kaikenlaisia Pokemon-tuotteita vaikka muille jakaa, tsekatkaa EMP:n tarjonta täältä.

Minulla on lämmin yhteinen menneisyys kalastajahattujen kanssa. Omistin kuudennella luokalla tyylikkäimmän mustan hatun, jossa oli monta taskua. Hatun ansiosta sain jopa ystävän, josta tuli myöhemmin bestikseni. Ikävä kyllä hattu hukkui, kirjaimellisesti. Se putosi mereen Luvialla, josta toim. huom. Dingokin laulaa, enkä löytänyt sitä lukuisista sukelluksista huolimatta. Jotenkin hukkuminen oli kalastajahatulle aika runollinen loppu, enkä hankkinut enää uutta. Ennen kuin nyt! Jotenkin keltaisen Pikachut saivat nostalgiankaipuuni heräämään ja minun oli pakko saada tämä hattu.

Koska hattu on niin överi, päätin mennä vielä overimmäksi ja yhdistää hatun keltaisiin ja pyöreisiin aurinkolaseihin. Ennustin viime kesänä, että kalastajahatut ja värilliset aurinkolasit tulevat muotiin pian, ja nyt on niiden aika koittanut. Henkilökohtaisesti en välitä muotivirtauksista mitenkään pakkomielteisesti vaan olen enemmänkin "tyyli on ikuista" -tyylinen ihminen, mutta minusta on hauska tarkkailla ja yrittää ennustaa muotia ja joskus poimia kivoja ideoita vaikkapa Instagramista.

Keltainen toukokuu, mikset sä jo tuu?

Ysärityylille uskollisena olen jättänyt meikin aikalailla minimiin. Kulmia en sentään nyppinyt ohuiksi, joku raja sentään. Hiuksetkin ovat melko luonnolliset, mutta lisäsin muutaman palmikon suortuvien sekaan.

Kalastajahattu ja aurinkolasit ovat melko keväinen yhdistelmä, mutta ikävä kyllä typerät säät eivät ole vielä tajunneet siirtyä kevätaikaan. Se ei haittaa, sillä tämän asun voi pukea ihan hyvin myös aurinkoisena mutta kylmänä kevätpäivänä, kun vetää ylle neuletakin. Parhaiten se silti sopii esimerkiksi kesän festareille. Maksimekko on ihan must festarivaate, kuten olen jo aiemminkin julistanut. Tässä Black Premiumin maksimekossa on niskassa pääkalloja!

Yksityiskohtia keltaisesta tyylistä

Asun kanssa ja festareille sopii niin maiharit kuin kiilakorotkin. Itse valitsin lyhytvartiset Branditin unisex-maiharit. Näissä on metallikärki, terästä myös pohjissa ja nahkakuosi. Nuorempana jouduin hankkimaan samanlaiset kengät miesten puolelta ja kaksi kokoa liian suurina, koska jostain syystä naisille ei myyty cooleja kenkiä. Nyt on tämäkin hirveä trauma korjattu, vaikka näidenkin koot tosin alkavat vasta 39:stä. Maiharit ovat klassikkomallia, ja malli on kerännyt paljon kehuja - muiden tilaajien aitoja kommentteja voi lukea tuotesivulta. Kommenttien lukeminen on hyvä tapa esimerkiksi varmistaa, että kengät vastaavat kokoaan. Nämä vastaavat.

Ysärityylin vieroksujat, ällös huolehtiko! Seuraavassa postauksessa luvassa taas sitä minulle rakkainta lookkia, fiftarityyliä. Ja kukkamekkoja. Ja vähän punkkia. Minulla on punk-lookkiin supercool mallikin.

Kategoriat: Ruki

Tagit: 90-luku brandit emp black premium hattu maiharit maksimekko mekko pikachu pokémon tuotteet ysaeri | Pysyvä linkki

Jaa tuote: