MRV:n toimistolook

Minut on kahlittu arjen julmiin kahleisiin! Gradun teosta ei tullut kotona oikein mitään, joten lähdin töihin hakemaan vaihtelua elämääni. Nyt olen aloittanut elämäni ensimmäistä kertaa työt toimistossa! Se tarkoittaa mm. sitä, että minun ei tarvitse miettiä jokaisen vaatteen kohdalla, sopiiko se kouluun ja luokan eteen. Tämä on ihan kivaa vaihtelua, ja olen huomannut, että vaatteiden valitseminen on aamun kohokohta, jättimäisen kupillisen kahvia ja aamutelkkarin lisäksi.

Työajalla en poseeraa ihan näin paljoa

Työn iloa!

Joo, tiedän, että tämän kappaleen otsikko on kuin suoraan jostain voimauttavasta Pirkka-lehden kannesta. Se vaan on ihan totta. Olen huomannut, että vaikka työ vie paljon aikaani ja tietysti voimiakin, olo on paljon reippaampi ja aikaansaavampi kuin "tehdessäni gradua" kotona. Saattaa olla, että luonteeni on sellainen, että minulla pitää olla jotain tekemistä ja joku paikka, minne mennä, tai se saattaa olla ihan vain ihmisenä olemiselle olennaista. En tiedä.

En kyllä ihmettele yhtään, että esimerkiksi työttömät voivat masentua kotona ja syrjäytyä, sen verran ahdistava kokemus oli olla kotona tekemättä mitään. Aikaisemmin ihmettelin sinisilmäisesti, miten se gradu muka voi jäädä roikkumaan - minä ainakin teen sen parissa kuukaudessa. Paskat tein. Aloitin gradun tekemisen noin vuosi sitten. Olen toki suoritellut kursseja ja tehnyt duunipätkiä sen lisäksi, mutta pääosin olen viettänyt aikaa kotona. Aluksi se oli ihan hauskaa, mutta kesällä huomasin, että en saa oikein mitään aikaan. Päivät tuntuivat pitkiltä, mutta illalla kun mietin, en ollut tehnyt mitään. Se sai minut tuntemaan oloni vähän syylliseksi. Kaiken huipensi läheisteni ongelmista murehtiminen ja nilkkaleikkauksesta neljän seinän sisällä toipuminen. Kun minulle soitettiin, kiinnostaisiko työpaikka, vastasin voi kyllä. Siirsin gradun tekemisen suosiolla ensi vuoden alkuun ja katson, jos silloin löytyisi uutta motivaatiota kirjoittamiseen.

Tämän avautumisen opetuksena oli, että vaikka työnteko voi tuntua joskus raskaalta, nyt muistan aina, että elämä joutonaisenakaan ei ole niin mukavaa kuin mitä luulisi. Olen iloinen, että näen muita ihmisiä ja voin keskustella työasioista jonkun kanssa. Olen kiitollinen, että minulla on aina lounasseuraa. On tosi kivaa, kun joku muukin keittää kahvia. Nautin tosissani siitä, että aamulla joudun miettimään vaatteitani enkä haahuile onesie-haalarissa koko päivää.

Toimistolook

Ja koska töihini tarvitaan toimistokelpoiset vaatteet, en voi vastustaa kynähameiden käyttöä - nyt kun vielä tarkenen niissä työmatkat. Kynähameen pariksi olen pukenut Pussy Deluxen Betty Dots -paidan. Olen tainnut jo aiemmin mainita, mutta Pussy Deluxella ja Vive Marialla on tosi hyvin arkeen sopivia vaatteita. Tämäkin paita (on muuten minulla päällä tätä kirjoittaessani) on tosi hyvä nimenomaan jokapäiväiseen käyttöön. Materiaali on vähän samaa kuin Vive Marian mekoissa: tarpeeksi joustavaa, että mekko tai paita ei kiristä, mutta kuitenkin sen verran timmiä, että paidasta ei tule säkkiä.

Jos aiotte tilata tämän nimenomaisen paidan ja tykkäätte ihonmyötäisistä vaatteista, suosittelen tilaamaan koon pienempänä kuin normaalisti. Minulla on paita kokoa L ja minusta se vastaa XL:ää. Tai no, nyt kun katson kuvia niin kyllä se näyttää näinkin tosi hyvältä. Eipähän ainakaan napit vedä!

Työasu viimeistellään simppeleillä asusteilla

Vaikka pukeutumiseen jaksankin käyttää aikaa, meikkaan töihin mahdollisimman yksinkertaisesti ja joskus en lainkaan. Tässä työlookissa olen pyrkinyt mahdollisimman lähelle totuutta (asu on testattu toimistossa, mutta kuvia en ole ottanut työajalla, pomo huom! :D) ja meikannut hyvin kevyesti. Olen levittänyt iholle BB-voidetta, huolitellut kulmat ja laittanut ripsiväriä. Hiukset ovat toisen päivän kiharoilla. Jos illalla on laittanut vaatteet valmiiksi, aamulla tarvitsee pukeutumiseen ja meikkaamiseen käyttää maksimissaan viisi minuuttia ja on näin fabulous:

I'm fabulous and I know it

Tähän vielä viimeiseksi voisin mainita työskentelyn parhaan puolen: kun on tehnyt raskaan työviikon, on niin ihanaa päästä viettämäät viikonloppua! Olen 14-vuotiaasta asti ollut aina joko töissä tai koulussa, ja haaveillut aina siitä, että voittaisin lotossa eikä tarvisi tehdä enää mitään. Nyt kotona vietetyn ajan jälkeen olen tajunnut tämän ristiriitaisen seikan: vasta töissä käyvä osaa oikeasti arvostaa vapaa-aikaa. What the actual frick.

Näiden ohjeiden ja pohdintojen myötä kaikille oikein mahtavaa jäljellä olevaa työviikkoa ja vielä parempaa viikonloppua!

Kategoriat: Ruki

Tagit: meikkivinkit pin up pussy deluxe tuotteet tyoevaatteet Vive Maria | Pysyvä linkki

Jaa tuote: