Neljä asukollaasia ja voittaja

Millainen on maailman paras isosisko? Sellainen, joka pelastaa siskonsa taksvärkkipäivänä ja antaa tälle mielekkäämpää tekemistä kuin koulun siivoamista. Ruki sattuu olemaan vaatimattomasti juuri tällainen maailman paras isosisko. Maailman paras pikkusisko puolestaan on sellainen, joka ylittää odotukset ja tekee loistavaa työtä. Sellainen on pikkusiskoni Sammakkoprinsessa.

Sammakkoprinsessa on 13-vuotias ja hänellä on hyvin paljon mielipiteitä. Joskus näihin mielipiteisiin kuuluu, että minä, siis MINÄ, olen nolo. Voitteko uskoa? En minäkään. Olen saanut kuulla osani myös vaatevalinnoistani, jotka eivät SP:n mielestä aina osu nappiin. Siispä laitoin SP:n hommiin ja pyysin häntä suunnittelemaan neljä asukollaasia EMP:n vaatteista kevättä ja kesää ajatellen. Eikö olekin aika kiva taksvärkkihomma?

Puunhalailija eli ahkera taksvärkkiläinen SP

Kevään TOP 4 asukokonaisuutta

En sinänsä ollut yllättynyt, että SP osasi luoda niin hienoja tyylejä - onhan hän tehnyt samanlaista hommaa esimerkiksi Go Supermodel -pelissä. Yllätyin kyllä siitä, että hän keksi paljon sellaisiakin asioita, joita itse en olisi keksinyt. Lopuksi valitsimme yhden tyylin, jonka toteutimme yhdessä. Siskoni toimi mallina ja minä kuvasin. Voittaja spoilaantuu kyllä hieman ylläolevan kuvan ansiosta, mutta pääsette katsomaan lopputulosta tarkemmin alempaa. Tässä ensin ne neljä asukollaasia:

Ensimmäinen tyyli on raikas seilorilook. Voisin itse harkita pukeutuvani tähän kesäkuumalla, etenkin shortsit ovat mielestäni huippulöytö. Tyyliin kuuluvat Voodoo Vixenin shortsit, Adidaksen lenkkarit ja Urban Classicin rintsikkatopin.

Toinen tyyli on saanut inspiraationsa Supernatural-sarjasta, jonka fani siskoni on. Ilmeisesti aika moni muukin. Tyylin toppi on sarjan virallinen fanituote ja sisältää kuulemma jonkin hauskan inside-vitsin siitä, shortsit, Branditin reppu, British Knightin kengät ja nahkaranneke täydentävät tyyliä. Look sopii paitsi demoninmetsästäjille, myös kevään army-tyylistä innostuneille. Olen nähnyt joka puolella kaikenlaista armeijahenkistä kamaa! 2000-luvun alun armeijainnostus tulee taas.

Kolmas tyyli on Minni Hiiri -look (paitsi kissankorvilla!). Paita on Disneyn Minnie Tie Blouse ja siinä on pieniä Minnejä. Sitä täydentävät pitsiset kissankorvat, korkeavyötäröiset solkihousut ja Manic Panicin musta Raven-huulipuna. Söpön tyylin rikkovat sopivasti Branditin 20-reikäiset maiharit.

SP:n lemppariksi selviytyi tämä neljäs, Die Antwoordin Alien -biisistä innoituksensa saanut tyyli. Mekko on Gothicana by EMP:n Crepe Swing Dress, ja siihen on yhdistetty Manic Panicin Tramp -huulipuna, The Rogue and the Wolfin Chase -sormus ja feikki-septum nenään.

Voittaja!

Voittajatyyli: Alien kauhutwistillä

Voittajaksi selviytyi siis Alien-biisistä innoituksensa saanut tyyli. Toteutuksemme muistuttaa hieman kauhuleffojen karmivia tyttöjä. Mekko ja Chase-sormus ovat suunnitelman mukaisia, mutta huulipunaksi ja nenäkoruksi improvisoimme jotakin minun varastostani. Lisäksi sidoimme mustan liinan rusetiksi mekon kaulukseen.

Crepe Swing Dress

I am an alien

The Rogue and the Wolf Chase Ring täydentää lookin

Mielestäni toteutus on aivan loistava. Oli tosi kiva tehdä jonkun kanssa töitä - joskus bloggaaminen on aika yksinäistä hommaa. Sain aivan uutta virtaa, kun keskustelimme asusta siskoni kanssa ja kuvasimme ja muokkailimme kuvia yhdessä. Lisäksi olen todella tyytyväinen siskoni työmoraaliin ja aikaansaavuuteen.

Mitäs tykkäsitte SP:n tyylitajusta? Mikä asu oli teidän lempparinne?

Kategoriat: Ruki

Tagit: asukokonaisuus asukollaasi asusteet die antwoord fanituotteet Gothicana by EMP kesae Kevaet koru Korut kosmetiikka mekko nenaekoru sormus supernatural the rogue + the wolf tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: