Pandoja Turun metrossa

Muistatteko taannoisen tieteellisen julkaisuni siitä, kumpi look kerää enemmän iskuyrityksiä, kiltti ja söpö vai kohtalokas ja kaunis? Olen miettinyt paljon tuota tutkimusasetelmaa. Olikohan se oikeasti täysin puolueeton ja reilu? Tietysti yritin säilyttää objektiivisuuten, mutta minäkin olen vain ihminen, uskokaa tai älkää. Minun kävi myös

Turun metron kartta

sääliksi pandoja: ne ovat jo muutenkin uhanalaisia ja sukupuuton partaalla, ja minä menen ja yhdistän ne negatiivisella tavalla söpöyteen! Vieläpä tutkimuksessa, joka kuitenkin oli akateemisessa maailmassa viime vuoden tärkein ja puhutuin tapaus. Nyt on aika puhdistaa pandojen maine! Haluan todistaa, että pandatkin voivat olla seksikkäitä ja niiden lisääntymistä tulisi kannustaa. Lähdin tätä asiaa varten istuskelemaan Turun metroon ja matkustin linjaa edestakaisin. Vaanin kanssamatkustajiani pandamekossa ja odotin. 

Tutkimusasetelma ja pandojen söpöysasteikko

Koska halusin olla todella varma puolueettomuudesta, kokeilin kahta erilaista lookia. Ensimmäisessä oli ripaus söpöä vaaleanpunaista. Puin ylleni Killer Pandan Heartbreaker-mekon, jossa miljoona suloista pandaa tekee kuperkeikkoja ja pyllistelee.

Söpöt pandat valtaavat Turun metron!

Koska en halunnut yhdistää pandoja pelkästään söpöyteen, toiseksi lookiksi valitsin katu-uskottavan lookin. Tässä Killer Pandan Nana-mekossa on verinen ja arpinen gangsta-panda - juuri sitä, mitä tarvitsinkin! Värikin on vaaleanpunaista hyökkäävämpi puna-musta.

Hengenvaara ja verinen panda

Yksityiskohdat ovat aina tärkeitä

Mekkoja, värejä ja fiilistä lukuunottamatta pidin lookin aika samanlaisena, sillä en halunnut vaikuttaa tutkimustuloksiin jollain ajattelemattomalla yksityiskohdalla, kuten esimerkiksi ihan erilaisilla kengillä. Kenkinä molemmissa lookeissa on maailman mukavimmat, jo aikaisemminkin ylistämäni TUK:n korkkarit. Laukkua ei valitettavasti saa EMP:ltä, mutta samanhenkisiä voisivat olla vaikkapa tämä tai tämä. Meikistä en vaihtanut muuta kuin huulipunan värin. Kaulakorun vaihdoin, mutta Alchemyn Cherry-korvikset ja sormukset pysyivät samoina. Yhdistin mekkoihin myös Gothicanan pitsiset käsisuojat. Molemmissa lookeissa yritin pitää käytöksen mahdollisimman neutraalina. Sitten vain istuin metrossa Varissuolta lentokentälle asti ja takaisin laskien, kuinka monta ihmistä minulle tulee juttelemaan ja kuinka monta näistä ihmisistä yritti minua pokailla. Huomatkaa söpön lookin resting bitch face.

Turun metro

Metron aiheuttama ilmavirta teki minulle Marilynit!

Valitsin tutkimuksen toteutuspaikaksi Turun metron, sillä siellä kulkevat ihan kaikenlaiset ihmiset. Varissuolta kyytiin nousee ehkä vähän enemmän pulsuja, mutta keskustassa metrolla liikkuvat kaikki. Myös ulkoturkulaisia näkee erityisesti lentoaseman, linja-autoaseman ja rautatieaseman asemilla. Siksi metro on suorastaan ihanteellinen kohde tällaiselle tutkimukselle! Otanta on laaja ja monipuolinen. Ketään ei syrjitä, koska metro on kaikille yhteinen - Turun metro ei ole vielä leimautunut minkään tietyn käyttäjäryhmän kulkuvälineeksi ja asemien loistava sijoittelun takia sillä pääsee kätevästi esimerkiksi töihin. Nämä kuvat tähän postaukseen on otettu Kaupunginteatterin asemalla, joka on  suhteellisen keskustassa.

Pandat antavat ilmaisia haleja <3

Ajattelin, että nyt kun sekä söpö että badass-look sisältävät pandoja, tutkimus ei diskriminoi tätä uljasta eläintä. Pandasta pitää nimittäin nyt kiirellä tehdä seksikkäämpää eläintä, jotta ihmiset haluaisivat suojella sitä. Olen varma, että jos kauneusihanteemme olisi Victoria's Secretin alusvaatemallien sijaan panda, elämä olisi paljon parempaa. Ainakin pandoille. You know, ehkä niitä ei tapettaisi.

Tutkimuksen lopputulos ehkä yllättää teidät, sillä ainakin minut se yllätti. Minulle ei nimittäin juteltu kummankaan mekon kanssa ollenkaan! Minua, Miss Ruki Veriä, ei lähestytty! Vaikka lopulta yritin epätoivoista silmäpeliäkin kaikkien metroon nousseiden ihmisen kanssa. Kerran eräs pulsu vilkaisi minua mielestäni kiinnostuneesti, mutta ei, hänkin taisi vain katsoa yrjöpaikkaa, sillä seuraavaksi hän oksensi vieressäni olevaan roskikseen. Onko tosiaan niin, että pandat eivät kiihota ketään? Kyllä maailma on väärin päin. Suorastaan vastenmielistä. Ehkäpä minun pitäisi seuraavaksi pukeutua juuri nyljetyn pandan turkkiin! Sitäkö te haluatte?! Sairaat paskiaiset.

     

ps. Mutta for reals, kummasta tykkäätte enemmän? Itse en osaa päättää, kun molemmat on niin ihania!

Kategoriat: Ruki

Tagit: Alchemy Cupcake Cult Fiftarimekko Gothicana by EMP Killer Panda poizen industries TUK tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: