Parhaat festarityylit 2016

Festarikesä 2016 on täällä! Ja melkein jo ohi! On aika tsekata parhaat festarityylit ja tutkiskella, josko niistä saisi vielä jotain vinkkejä loppukesän juhliin. Tiedämmehän kaikki, että Suomen kesä on pitkä ja jatkuu reippaasti syyskuun puolelle, jos oikein haluaa asiaa positiivisesti katsoa ja itseään huijata. No, ihan tosissaan, vielä on kesää jäljellä ja festareitakin vaikka millä mitalla. Itse lähden tänään Karmarockiin Harjavaltaan, joka on kenties maailman paras festari.

Metallitatuointi - festarien ehdoton ykköshittijuttu

Mikä mahtaa olla in?

Kuten ylläolevasta kuvasta huomaatte, kertakäyttöiset metallitatuoinnit olivat aika kova juttu. Niitä oli ihan kaikilla. Ainoaksi haaveekseni jäi, että tuollaisia hohtavia tatuointeja saisi ihan pysyviksi tatskoiksi. Siirtotatuoinneista ja hohtavuudesta tuli mieleen ihan lapsuus ja Spice Girls -purkkatatskat. Ilmeisesti ysäriä saa tästäkin muodista kiittää. Ysäri näkyi myös tukkajutuissa ja ihanasti näkyikin. Purkkavärejä oli paljon, samoin ylisöpöjä saparoja ja kaikenlaisia pieniä hiusnykeröitä. Myös lettejä näkyi paljon, niin naisilla kuin miehilläkin. Hauskin juttu olivat hiuskorut ja niiden kekseliäs käyttö! Katsokaapa vaikka allaolevaa keskimmäistä kuvaa.

Ruisrock 2016 upeimmat festarihiukset

En ikinä keksisi itse mitään noin hauskaa ja kekseliästä! Ja kuten huomaatte, meikitkin olivat aika luonnollisia - tai sitten niitä ei ollut lainkaan. On upeaa ja jotenkin raikasta nähdä meikittömiä naisia! Tämä on ehdottomasti sellainen trendi, jota kannatan, ja täytyy sanoa, että se on aika kätevä festareita ajatellen. Erityisen taitavaa on, jos onnistuu samalla näyttämään rockilta ja olemaan meikittä, kuten ylläolevan kuvan vasemmanpuoleinen tyttö. MRV approves - ja loves! <3

Vaatteissa näkyi paljon ysäriä ja rentoa festarifiilistä - spagettiolkaintopit, pitkät trikoomekot ja hapsut olivat hyvin edustettuina. Pari vyölaukkuakin bongasimme! Parasta festareilla on kuitenkin se, että ihmiset ovat niin hyväntuulisia. Kaikki näyttävät kauniilta niin.

Kuten huomaatte, hymy on paras asuste!

Kukkapannat eivät olleet hävinneet mihinkään tänäkään vuonna, mutta niitä näkyi vähän vähemmän. Harmi, sillä ne ovat kivoja. Oli myöskin hauska huomata, että miehilläkin näkyi värejä vaatteissa ja erikoisia asusteita. Tosin täytyy sanoa, että miesten festarityylit voisivat olla vielä vähän parempia - moni oli ihan vaan t-paita ja farkut -linjalla. Perinteistä tummaa rock-pukeutumista Ruisrockissa ei paljoa näkynyt, kenties artistitarjonnan tyylin vuoksi. Rockiahan näillä festareilla ei paljoa soitettu, mutta ei se mitään.

Ihania tyylejä, ihania ihmisiä

Ehkä oudoin (mutta siis hyvällä tavalla outo) trendi oli kaveripukeutuminen. Kaveriporukat tai -parit olivat siis pukeutuneet samantyylisiin vaatteisiin. Tästä esimerkkinä esimerkiksi postauksen ensimmäisen kuvan jalat (jalat olivat kiinni tytöissä), jotka oli asustettu samanlaisiin kenkiin, shortseihin ja tietenkin niihin tatuointeihin, ihan tarkoituksella. Myös ylläolevan kuvan (keskellä) ihanilla tyypeillä oli teemapukeutuminen. Myös allekirjoittanut oli saapunut festareille siskonsa Siperianhuskyn kanssa samalla teemalla. Jatkoimme viime vuonna asettamaamme hienoa perinnettä ja tulimme vahvoina naishahmoina. Viime vuonnahan olimme oman elämämme Furiosat, nyt olimme oman elämämme Frida Kahlot.

Tässä lookkimme ennen festaria, festarin aikana ja festarin jälkeen

Päätimme myös vapauttaa rintamme, sillä minulla oli meneillään eräs kokeiluviikko blogia varten enkä halunnut poiketa teemastani. Lähdimme siis matkaan ilman rintsikoita. Ajattelin, että näillä mamboilla olo voisi olla tukala, mutta päinvastoin - se oli oikein mukava. Bändit olivat oikein mahtavia (erityisesti Maj Karma, jolta nappasimme rumpukapulankin!) ja meillä oli hauskaa. Myöhemmin sitten kyllä sattui yksi välikohtaus, mutta siitä kerron ehkä joku toinen kerta lisää.

Free your boobs!

Törmäsimme festareilla myös muihin #ftn- ja free your boobs -kampanjan kannattajiin. Tämä henkilö oli jo päässyt prosessissaan pidemmälle kuin me.

Free your boobs!

Olimme hieman kateellisia tyypille, mutta ehkä ensi vuonna mekin uskallamme.

Kaiken kaikkiaan, festarityylit olivat ehkä monipuolisempia kuin viime Ruisrockissa. Odotan innolla Karmarockia ja sen vieraiden tyylin tarkastelua, sillä kyseessä on reippaasti vaihtoehtoisempi tapahtuma ja bänditarjonta lienee myös raskaampaa kuin Ruisrockissa. Sanon "lienee", sillä Karmarock ei tänäkään vuonna paljasta esiintyjiään kuin vasta itse tapahtumassa! Ainoa varma esiintyjä on Maj Karma. Jännittävää!

Kategoriat: Ruki

Tagit: 90-luku festarit festarit 2016 festarityylit ruisrock tuotteet tyyli tyylivinkit ysaeri | Pysyvä linkki

Jaa tuote: