Pikkujoulut tulevat, oletko valmis?

Intoilen aina kaikesta niin paljon, että jutuistani saa varmasti sellaisen käsityksen, että rakastan kaikkia aikoja. No onhan se tavallaan totta: yritän aina etsiä kivoja puolia asioista, vaikkapa kaamoksesta ja loskastakin. Tällä kertaa intoiluni aihe on pikkujoulukausi ja joulun odotus yleensäkin. Minusta tämä aika ei ole lainkaan stressaavaa, päinvastoin. Kimallus, juhliminen ja se, että kerrankin saa panostaa pukeutumiseensa eikä kukaan ihmettele, ovat tosi hyvä harhautus mielelle. Kaamosta ei melkein muista ollenkaan! Melkein.

Ole oman elämäsi lumikuningatar

Vaihtelua pikkujouluasuun

Pukeudun niin usein mekkoihin, että halusin kokeilla hieman erilaista pikkujoululookkia tänä vuonna. Älkää pelästykö, en pukeutunut housuihin! En sentään! Ihastuin Voodoo Vixenin smaragdinvihreään hameeseen, ja rakensin asun sen ympärille. Hame on samaa sarjaa kuin viime vuonna pikkujouluissa käyttämäni Voodoo Vixenin mekko (jota muuten saa taas!). Molemmat ovat aivan ihania, enkä pääse yli miten upealta niiden tummanvihreä väri näyttää, varsinkin tuon pitsin alla. Tässä kuvia viime vuodelta tuon mekon kanssa:

Pikkujoulujen kuningatar

Tämän vuoden pikkujouluhameeni on yhtä ihana, mutta monikäyttöisempi. Se on nopeasti katsottuna aika juhlava, mutta olen onnistuneesti käyttänyt sitä ihan arkenakin. Avainsana on asustus. Jos smaragdinvihreä ei miellytä (vaikka ketä se ei muka miellyttäisi?), EMP:n mekkovalikoimasta löytyy mm. mustaa ja metallinhohtoista punaistakin vaihtoehtoa.

Klassista pienellä twistillä. Kaulassa

Hame muuttuu arkikäytöstä juhlaan, kun sen alle pukee tyllihameen ja panostaa hiuksiin ja meikkiin hiukan normaalia enemmän. EMP:ltä saa muuten nykyään Bannedin tyllihametta, ja voin suositella sitä. Materiaali ei ole niinkään tylliä vaan pehmeää meshiä, joten hame ei kutita, mutta kohottaa silti helmoja kivasti.

Pikkujoulut eivät ole niin virallinen juhla, että hiukset pitäisi pitää kiinni, joten kiharat kelpaavat hyvin. Minulla on otsatukka, mikä ei aina näytä niin juhlavalta, joten olen kihartanut hiukset kasvojen ympäriltä fiftarihenkiselle rullalle. Rulla kätkee otsatukkaa hiukan ja korostaa kasvoja kivasti. Meikin tein muuten aika perinteisesti, mutta kokeilin valkoista eyelineriä mustan rajauksen ulkoreunalle. Se toi ihan kivaa vaihtelua. Haluaisin kokeilla myös kultaista rajausta, mutta tietysti kun sellaista etsii, ei meikkiä löydy mistään kaupasta. Ehkä ehdin vielä ennen seuraavia pikkujouluja.

Ota mallia lookista, älä kylmällä kivellä istumisesta

Kuten jo alussa sanoin, pikkujoulut ovat siitä ihana juhla, että niihin saa pukeutua niin juhlavasti kuin pystyy. En tiedä, onko mitään muuta juhlaa, johon sopii sujuvasti niin ihonmyötäinen paljettimekko kuin kurveja korostava kellohelmakin. Talven ja joulunajan värit ovat myös ihania - musta ja tummat värit näyttävät keväällä ja kesällä niin synkiltä. Jos tykkää korseteista, voi pukea sellaisen mekon alle. Alusvaatekorsetissa kannattaa olla metalliluut. Se pitää kurvit kasassa ja mekon istumassa hyvin, ja juhlissa voi keskittyä ahtamaan mahansa täyteen kinkkua ja punaviiniä. Itse pidän yleensä luonnollisemmasta vyötärölinjasta, ja kellohame korostaa sitä ilman korsettiakin hyvin - tässä postauksessa minulla ei ole korsettia (eikä normaalisti muissakaan ja ilmoitan, jos sellainen ylläni on, välttääkseni väärät mielikuvat) mutta joillekin korsetit sopivat ihan uskomattoman hyvin. Se voi antaa kivaa boostia itsevarmuuteen, kun ei tosiaan tarvitse murehtia vaikkapa siitä, alkaako vatsaa turvottaa kireän mekon kanssa. Joten jos vähänkään tuntuu siltä, korsetti ylle vaan. Eivät ne ole niin epämukavia kuin mitä luulisi.

Siis: kivoja pikkujouluja ja joulun odotusta kaikille teille. Pukeutukaa hyvin mielin niihin paljetteihin, glitteriin ja jalokiviväreihin! Minulla on odotettavissa tänä vuonna vielä ainakin yhdet pikkujoulut ja lisäksi lähdemme juhlimaan joulunjälkeisiä synttäreitäni hiukan ajoissa laivalle. Olen vähään tyytyväinen, joten pelkästään ajatus tulevista juhlista saa minut hyvälle tuulelle. Saan siis suunnitella vielä monet pikkujoululookit, ihanaa!

Kategoriat: Ruki

Tagit: banned fiftarityyli joulu 2015 kellohame kellomekko meikkivinkit Pikkujoulut tuotteet tyllihame Voodoo Vixen | Pysyvä linkki

Jaa tuote: